Pysäyttäkää valkoisten kansanmurha!!??

Netissä kun liikkuu ihan normaaleillakin sivustoilla tai esim. youtubessa, niin väistämättä joskus kohtaa jonkun hokevan ”stop white genocide” eli pysäyttäkää valkoisten kansanmurha. Tällä ilmeisesti yritetään osoittaa mieltä sitä kohtaan, että Eurooppaan ja muihin Eurooppalaisten asuttamiin maihin virtaa ei-valkoisia maahanmuuttajia jotka sitten korvaa meidät ennenpitkää. Argumentit menee suunnilleen tämän kuvan mukaisesti:screen-shot-2013-11-27-at-10-53-17-am

_______________________________________________________________________________

Suomessa etenkin Suomen Vastarintaliike on ollut erityisen huolestunut aiheesta:

16.–22.3. vietetään valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Se on luonteeltaan uudenlainen kansanmurha, sillä sen ytimessä ei ole suora väkivalta vaan maahanmuuttopolitiikalla suoritettu väestönvaihto. Valkoiset korvataan maahanmuuttajilla. Meistä on tullut uhanalainen kansa. Selvästi suurin osa rasistisesta rikollisuudesta länsimaissa kohdistuu valkoisiin. Turvallisuutemme, jatkuvuutemme ja poliittiset oikeutemme ovat kaikki uhattuja.

kansanmurhaa_vastaan_kollaasi

http://www.patriootti.com/kansanmurha/

http://www.patriootti.com/valkoisten-kansanmurhaa-vastaan/

Yleensä kaikki natsit ja senhenkiset ovat erittäin huolestuneita ”valkoisten määrän häviämisestä” Esim. joukkomurhaaja Breivik on kirjoittanut näin:

Within approximately 100-150 years or within 4-5 generations (if the current development is allowed to continue) the Germanic/Nordic race in several countries will be diluted or annihilated to such a degree that there will be no one left with Nordic physical characteristics; blond hair, blue eyes, high forehead, sturdy cheekbones. As such, the Nordic tribes will become extinct if we do not resist and seize political and military control of our countries. To illustrate the ongoing demographic annihilation of the Nordic peoples; in 1900 there were 50% Nordics in the US (blonde hair, blue eyes). But now, as a result of primarily non-European immigration, there was in 2008 ONLY 16%. I don’t see why we shouldn’t actively strive for the establishment of a Nordic League propagating Nordic interests, following the design of the Arab League. After all, why shouldn’t we, Scandinavians, Nordics, Germans and to a large degree Brits, Americans, Polish, Czechs, Swiss, people from Benelux and Balticum be allowed to feel pride in our ethnic heritage and fight for our ethnic interests? Shouldn’t WE have the EQUAL right to actively pursue and protect our interest based on ethnic origin when Arabs, Pashtuns, Africans, Kurds, Tibetans, Aboriginals, Native Americans, Rom/Gypsies are allowed to?

The ideology known as <<nordicism>> has two wings; nordic superiority (NS) and nordic survival (indigenous rights activism). Being a nordicist of the latter category; my primary purpose is to contribute to secure the survival and prosperity of the nordic ethnic family (the nordic, race). National socialists and hitlerists refer to the west-nordic people as the <<aryan race>>. There are three european races; nordic (physical characteristics: blonde/blue eyed/longer forehead/etc.), alpine (half nordic/half mediterranean – f. example the french) and mediterranean – f. example most people in Portugal, Spain, Italy, Greece etc.). <<Meds>> are aprox. 20 percent nordic and 80 percent asiatic. The essence of nordicism isn’t to exclude or discriminate but to strive for the pure nordic ideal. Wiki Madison Grant for more info. Whenever a northern-european nationalist is talking about the genocide, deconstruction or ethnic cleansing of his people, he is talking about the following (illustration box):

Overview: The estimated time until extinction for the nordic ethnic family if our survival is not secured: ethnic composition-13 nordic countries in percent. Nordic vs. non-nordic. Overview of the 13 largest nordic countries where nordics have status as an indigenous people and until recently made out the majority: Germany, England, the Netherlands, Sweden, Denmark, Austria, Norway, Scotland, Ireland, Wales, Finland, Iceland and Luxembourg.

Year Nordic (1) Nordic (2) Tot. Nord. Tot. non-Nord.
1900 71 19 90 10
1939 69 16 85 15
1960 62 13 75 25
1990 47 8 55 45
2013 35 5 40 60
2050 14 1 15 85
2100 2,9 >0.1 3 97

Nordic (1) = purity: 60-95%
Nordic (2) = purity: <95%+

The estimated time until extinction for the nordic race occurs some time between 2050 and 2100. Presupposes today’s non-nordic immigration of 1% per year, today’s fertility rate, and that nordics are not granted autonomous indigenous states. The biggest threat is neither african nor asian immigration, but in fact inter-EEC immigration from members from the mediterranean ethnic family and from the alpine.

http://www.theoccidentalobserver.net/2011/07/anders-breivik-as-a-nordicist/

https://sites.google.com/site/breivikreport/letters/anders-behring-breivik-letter-13-09-29-to-international-press

e Chrome 11.4.2015 144913

Breivikin mukaan suurin uhka on Etelä-Euroopasta tuleva maahanmuutto, eikä niinkään Afrikkalaisten tai Aasialaisten. Tämä ei sinällään ole mitenkään yllättävää, koska natsit on yleensä kiinnostuneita vain Pohjois-Eurooppalaisten kohtalosta.

Natsien mielestä lähinnä tämän näköiset kaverit on ”tarpeeksi rotupuhtaita”

5

Nämä jutut voi kuulostaa mielisairaiden houreilta jos kuulee ne ensimmäisen kerran 2015 luvulla, mutta vielä 1960 luvulla Ruotsin yliopistoissa näistä asioista puhuttiin itsestäänselvyyksinä. Nykyään meno on sitten vähän erilaista Euroopassa, mutta kuten voi huomata niin näitä ei olla unohdettu kokonaan.

Jokatapauksessa, oli asiasta mitä mieltä tahansa niin ”Eurooppalaistaustaisia” on maailmassa noin miljardi, joten emme ole kuolemassa sukupuuttoon ihan vähään aikaan.

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Pysäyttäkää valkoisten kansanmurha!!??

 1. ”Jokatapauksessa, oli asiasta mitä mieltä tahansa niin ”Eurooppalaistaustaisia” on maailmassa noin miljardi, joten emme ole kuolemassa sukupuuttoon ihan vähään aikaan.”

  Se ei tarkoita sitä, etteikö meidän pitäisi säilyttää Euroopan maissa valkoinen enemmistö. Miksi ihmeessä se edes pitäisi purkaa, mitä hyötyä siitä on kenellekään? Eikä se paranna maailmaa, vaan huonontaa sitä, sillä miljoonien kehitysmaalaisten tuominen Eurooppaan heikentää ja rappeuttaa sitä. Se aiheuttaa ennen pitkää taantuman myös koko maailman sivilisaation kehitykselle.

  Jos Euroopan maiden ja länsimaiden hallitukset haluaisivat parantaa maailmaa, ne tekisivät kaikkensa kehityismaiden ongelmien ratkaisemiseksi paikallisesti. Mutta sitä ne eivät edes halua. YK:n siirtolaisasioiden erityisedustaja Peter Sutherland paljastaa puheillaan, mikä tarkoitus massamaahanmuutolla on: heikentää Euroopan maiden kansallista homogeenisuutta. Tätä taas on tarkoitus käyttää alustana Euroopan liittovaltion tiivistämiselle. Minun blogissani on aiheesta enemmän:

  http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2015/11/yk-jesuiitta-peter-sutherland-ja.html

  Yksi asia, mitä ei koskaan voi painottaa liikaa, on se, että viisaat ihmiset osaavat katsoa tulevaisuuteen ja puuttua kehityskulkuun ajoissa, ennen kuin sitä ei enää voi kääntää. Siksi monet, kuten esim. minä, varoittavat valkoisesta kansanmurhasta. Uhkakuva on todellinen, vaikka valkoinen rotu ei olekään heti huomenna häviämässä.

  Ja toinen on se, että valkoisen rodun olemassaolon puolustajien leimaaminen natseiksi tai rinnastaminen niihin on jo todella väsynyttä, kuin suoraan kulttuurimarxistien käsikirjasta. Breivik-viittaus on samoin guilt by association -tyylistä leimaamista.

  Tykkää

  • En minä ketään leimannut tai syyllistänyt, esittelin vain eri näkemyksiä aiheen tiimoilta: mm. Breivikin näkemys tilanteesta oli kiintoisa ja kohtuu yleinenkin tietyissä piireissä.

   Tykkää

   • Ok, halusin kuitenkin sanoa tämän, koska se on niin yleistä, että natsikorttia heilutellaan heti, kun ylipäätään puhuu rotuasioista, saati sitten valkoisen rodun kannalta. No tiedäthän sinäkin varmaan, miten nämä asiat yleensä menevät.

    Mutta mitä tulee Breivikin näkemyksiin, niin sekin on rikkaus, että meillä on monimuotoisuutta myös valkoisen rodun sisällä, ja lähtökohtaisesti on mielestäni hyvä pyrkiä säilyttämään se. Eli pidetään niin sanotusti Suomi suomalaisena, Norja norjalaisena, Saksa saksalaisena, Puola puolalaisena, Espanja espanjalaisena jne. Tämä tarkoittaa ainakin sitä, että EU pitää lakkauttaa (mikä pitäisi joka tapauksessa tehdä, koska se tuhoaa Euroopan kansojen itsenäisyyden), ja sen myötä vapaa liikkuvuus Euroopan sisällä.

    Kaiken pitää kuitenkin perustua vapaaseen tahtoon, eli en kannata mitään eugeniikkaan perustuvaa totalitarismia, jossa mittaillaan, kuinka ”puhdasrotuinen” joku on tai kielletään menemästä naimisiin ulkomaalaisen tai toisen rotuisen kanssa. Mutta oman geneettisen perimän suojelemiseen voidaan kannustaa. Uskon, että suurin osa ajattelee tästä asiasta kuta kuinkin samalla tavalla piireissä, joissa ”valkoisesta kansanmurhasta” puhutaan.

    Vastapuolella taas on kyse nimenomaan pakkotoimista, Euroopan maiden on poliitikkojen ja kansainvälisten vaikuttajien mukaan pakko ottaa massoittain maahanmuuttajia erityisesti kehitysmaista. Nicolas Sarkozy meni jopa niin pitkälle, että ehdotti puheessa pakkotoimia, jos valkoiset ranskalaiset eivät suostu naimaan ristiin muunrotuisten kanssa. Aivan uskomatonta, että valtiomies voi ylipäätään päästää sellaista suustaan ilman, että hänet raadellaan julkisessa keskustelussa. Se kertoo tietysti siitä, miten syvälle eurooppalaisten aivopesu on valitettavasti mennyt.

    Liked by 1 henkilö

  • Nähdäkseni ”Valkoinen rotu” jutut on lähinnä amerikkalaisten keksintö joka on myöhemmin levinnyt myös Eurooppaan siinä missä muukin Amerikan kulttuuri. Euroopassa on perinteisemmin jaettu ihmiset hieman eri tavalla rotu-mielessä eikä meillä muutenkaan koskaan ole ollut mitään ”eurooppalaista rodullista” yhtenäisyyden-tunnetta. Hitler ja Natsi-Saksakin oli lähinnä kiinnostunut ns. pohjoisesta rodusta eikä niinkään arvostanut Keski, Itä tai Etelä-Euroopan rotuja, tämä ei toki ollut Hitlerin omia keksintöjä niinkään vaan edusti lähinnä sen aikakauden ajattelua Pohjois-Euroopassa, myös Ruotsissa. Ja oikeastaan näin pitkälti ajatellaan vieläkin ns. roturealisti piireissä Länsi-Euroopassa kuten Breivik sen osoittaa.

   Valkoinen rotu noin terminä on muutenkin vähän sekava ja sopii paremmin Amerikkaan kuin Eurooppaan, mutta kaipa sitä voi käyttää täälläkin.

   Tykkää

   • Niin, ”valkoisella” tarkoitetaan nykyään yleensä Euroopan kaukasoideja. Arabit ja intialaiset ovat ei-valkoisia kaukasoideja. Kaukasoideilla on keskenään suurin piirtein samanmuotoinen kallo, samoin mongoloideilla, kuten kiinalaiset, japanilaiset tai korealaiset, ja negroideilla eli mustilla afrikkalaisilla.

    Suomalaisten rodullinen alkuperä on muuten kummallisen epämääräinen, siitä on liikkunut ristiriitaista tietoa. Ehkä se johtuu siitä, että suomalaisilla on tutkimusten mukaan enemmän sisäistä variaatiota kuin millään muualla Euroopan kantaväestöllä. Eli Suomessa on jo valmiiksi omasta takaa monimuotoisuutta!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s