Ahdisteleeko ulkomaalaistaustaiset miehet suomalaisia naisia?

En nyt mitenkään halua kiihottaa ulkomaalaistaustaisia miehiä kohtaan, mutta asiaa voinee pohtia. Ahdistelu on myöskin ehkä varsin vahva sana, jonka merkitys saattaa vaihdella eri kulttuureissa. Suomessa ahdisteluna voi pitää sitä jos tunkee toisen seuraan torjunnasta huolimatta, kun jossain muissa maissa sitä pidetään täysin normaalina. Lisäksi kun puhutaan ulkomaalaistaustaista miehistä niin tässä yhteydessä sillä tarkoitetaan lähinnä ei-Eurooppalaistaustaisia.

Kulttuuerot saattaa tosiaan olla välillä suuria: Esim. tässä ensimmäisellä videolla: ns. etelän tummahkot miehet käyttäyvät paljon aktiivisemmin ja yrittävät kadulla iskeä naisia keskellä päivää.

Kun taas toisella videolla tehtäessä sama juttu Pohjois-Euroopassa – Latviassa, niin kukaan ei pohjoisen-miehistä ei tullut iskemään. Tässä siis näkyy selvä kulttuuriero.

Jokatapauksessa ajatushautumo Demi.fi:ssä keskusteltiin asiasta ja tälläisiin lopputuloksiin päädyttiin:

En nyt viitsi omista havainnoista sen enempää jauhaa, mutta totean, että kyllähän nuo ”etelän-miehet” on omankin kokemukseni mukaan paljon aktiivisempia ja siten ehkä heidän aikeensa saattaa mennä ahdisteluksi asti. Pitää vaan toivoa, ettei sitä pidemmälle.

Yle otti kantaa asiaan: 

Jostain syystä ulkomaalaisten tekemistä seksirikoksista ei haluta puhua, niitä ei haluta tulkita ja on näyttöä, että niitä on yritetty jopa lakaista maton alle. Tilastot eivät kuitenkaan kaunistu hiljaisuudessa. Jonkun täytyy avata suunsa. Se joku näyttää olevan useimmiten hentoinen nainen Pasilan poliisitalolta, rikosylikonstaapeli Marja Vuento.

Ulkomaalaisten osuus seksirikoksiin epäillyistä koko maassa on ollut 2000-luvulla noin viidennes. Helsingissä seksirikoksen tekijäksi on 2000-luvulla epäilty ulkomaalaistaustaista keskimäärin joka kolmannella kerralla. Viime vuonna epäillyistä 36 prosenttia tulee muualta kuin Suomesta. Ja nyt puhumme poliisin tietoon tulleista, aikuisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista, emme pelkästään raiskauksista. Eli mukana ovat myös sukupuolitekoon ja -yhteyteen pakottamiset sekä seksuaaliset hyväksikäytöt.

Stakesin laajassa maahanmuuttajien rikollisuutta selvittäneessä tutkimuksessa kävi ilmi, että tuomioiden määrä, työttömyysaste ja pienituloisuus kasaantuivat samoihin ryhmiin. Poliisi ei mielellään julkista listoja maista, joista seksirikosten tekijät useimmin tulevat, mutta Pohjois-Afrikka ja Lähi-idän maat muodostavat varsinaisen riskiryhmän niin seksi- kuin muidenkin rikosten osalta.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Ahdisteleeko ulkomaalaistaustaiset miehet suomalaisia naisia?

 1. Onhan tässä varmasti kyse myös luonteenpiirteisiin liittyvästä tekijästä, mutta myös kasvatuksesta tai kulttuurissta, että uskaltaa myös katukuvassa, eikä vaan ravintolassa lähestyä vähän kännissä naisia ja tämä onnistuu tunnetusti paremmin eteläisistä maista kotoisin olevilta miehiltä.

  Tietenkin länsimaissa miesten käyttäytymiseen taitaa paljonkin vaikuttaa puheet seksuaalisesta häirinnästä, että sitä ei sen takia välttämättä uskalla kehua naisen ulkonäköä tai jotain sellaista, kun taas luin muistaakseni tuohon ylempänä olevaan videoon liittyvän kommentin latino naiselta, joka harmitteli, ettei valkoiset miehet kehu ulkonäköä tai jotain muuta tee, johon hän oli paremmin tottunut Latinalaisessa Amerikassa.

  Mikä tässä on kaikkein huolestuttavinta ovat varsinkin seksuaalirikokset, joihin usein varsinkin muslimimaista kotoisin olevat näyttävät huomattavan paljon syyllistyvän ja mikä pahinta kohteena voi olla alaikäinen.

  Alla oleva uutinen taisi olla yksi, joka karusti herätti minut vuonna 2005 maahanmuuton ongelmiin, että kyllä aika vierähtää. Sitä ennen minulla ei ollut mitään mielipidettä maahanmuutosta vaan olisin varmaan jossain kyselyssä sanonut kuinka monikulttuurisuus on rikkaus ja kebab on hyvää.

  Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi.

  Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut tietoa ongelmasta muun muassa sosiaaliviranomaisilta, sillä usein tytöt ovat huostaan otettuja tai muulla tavoin lastensuojelun asiakkaita.

  Tukinaiseen on tullut viime aikoina nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi samansisältöisiä viestejä myös lastensuojelun ammattilaisilta.

  Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata.

  http://mediaseuranta.blogspot.fi/2009/07/nelonen-pikkutytot-maahanmuuttajamieste.html

  ok. listen up political correct people! if you’re someone who reflexively calls others “racists” or “neofascists” without first checking into whether or not they actually are, you need to STOP it, because you’re creating a climate of fear in which people are afraid to do their jobs.

  and now i’m not talking about some academics sitting comfortably in their ivy towers, i’m talking about governmental agencies like THE POLICE and child welfare services. here’s where your pc moral posturing has gotten us today:

  Revealed: How fear of being seen as racist stopped social workers saving up to 1,400 children from sexual exploitation at the hands of Asian men in just ONE TOWN

  https://hbdchick.wordpress.com/2014/08/26/stop-creating-a-climate-of-fear/

  Alla olevan linkin tai videon kautta löytyy lisää minun aikanaan keräämiäni videoita, mutta en enää muista salasanaa, koska lopetin kauan sitten keräämisen, että sitä tuli aikanaan valtavasti tehtyä työtä maahanmuuttokriittisyyden lisäämiseksi suvaitsevaisten harmiksi.

  Tykkää

 2. Sellainen asia jäi mainitsematta liittyen länsimaissa paljon puhuttuun rasismiin, niin olen myös lukenut keskustelupalstoilta kuinka suomalaisia tai muita naisia voidaan kutsua rasistiksi, jos eivät ala vaikka ravintolassa seurustelemaan mustan tai jonkun muun miehen kanssa.

  Joitain ihmisiä varmaan tällaiseksi sanominen ahdistaa, mutta tulisi aina muistaa, että jos sitä ei vaan tykkää mustista tai muista, niin ei se ole rasismia. Tästä voi tietysti aina kiistellä, mutta tuntuu aika hölmöltä, jos sitä pitäisi muodostaa parisuhde esim. mustan kanssa, jotta ei olisi rasisti vaikkei tykkäisi mustista esim. ulkonäön takia. Lopulta rasisti syytteet ovat omituisia, koska eihän niitä rotuja pitänyt olla olemassa vaan nainen valitsee ”värisokeasti” sellaisen miehen, josta tykkää.

  Sadly, many White women are weak and stupid, and Cultural Marxism worsens these problems, so this lame line – “You won’t date me because I’m racist!” – actually works, incredibly enough.

  I’m shocked that Black males would stoop so low as to use this line. If a Black woman would not go out with me, I would hardly accuse her of being racist! How rude can you get? I was brought in a civilized, mannered, White middle class environment, and a lot of stuff is just beyond the pale rude. Especially calling someone racist because they won’t date your sorry ass. How pitiful can you get?

  I have known many White women who had relationships with Black men. Some even preferred Black guys. In the case of every single woman where they had a kid, the Black man had taken off, nowhere to be seen.

  https://robertlindsay.wordpress.com/2010/06/16/anti-white-hate-propaganda-in-a-british-talk-show/
  https://robertlindsay.wordpress.com/2009/06/30/middle-aged-white-woman-on-why-she-only-dates-black-men/

  http://eurocentricbeauty.blogspot.fi/2014/12/deittitutkimuksia.html
  http://biology.anu.edu.au/news-events/size-matters-heroes-not-zeroes

  http://www.cdc.gov/std/stats13/minorities.htm
  http://evoandproud.blogspot.fi/2008/02/origins-of-black-africans.html

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s