Eurooppa luomassa ”Villin Lännen” mies.pakolaisia ottamalla

Viime aikoina mediassa on paljon ollut puhetta siitä kuinka pakolaisia hukkuu välimereen heidän yrittäessään päästä Eurooppaan. Koko keskustelun yhdeksi keulakuvaksi on noussut nuori Afrikkalainen tyttö vaalenpunaisessa mekossa joka kelluu kuolleena meressä.

Hanna-kouri

Todellisuudessa se ei ihan vastaa todellisuutta, sikäli kun suurin osa tänne pyrkivistä on nuoria miehiä. Tyypillinen venelastillinen pakolaisia näyttää suunnilleen tältä:

Lampedusa migration

Suomeenkin tulevista pakolaisista 77% oli miehiä vuonna 2008, mikä hyvin kuvastaa kehitystä.

Päättäjät ei tajua, että he ovat luomassa Eurooppaan uutta villiä länttä. Miehiä syntyy jo ennestään kantaväestön keskuudessa 105 – 100 naista kohden, lisäksi trendinä nykyään on, että monet kantaväestön naiset ei ole niin kiinnostuneita parisuhteesta, uran ym. ollessa mielessä ensisijainen tavoite. Tämän seurauksena monet miehet jää kokonaan ilman vaimoa tai seurustelukumppania. Noh eihän siinä mitään, eihän se nyt mikään maailmanloppu ole – mutta kannattaako tätä jo valmiiksi miehille stressaavaa tilannetta pahentaa lisäämällä kilpailua entisestään?

Ja vaikka kantaväestön miehet tämän kestäisikin, niin mitä luulette tapahtuvan kun rahdataan näitä macho-kulttuureista kotoisin olevia miehiä pakolaisina ja laitetaan heidät samoihin ahtaisiin lähiöihin ilman kovin suuria mahdollisuuksia heillekään saada vaimoa. Se johtaa tietenkin villin lännen menoon, miehet jengiytyy ja alkaa tappelemaan keskenään usein niin, että kuolonuhreilta ei vältytä. Ei siksi, että he olisi matala älykkyysosamäärä ym. vaan siksi, että suuri joukko miehiä on ahdettu samaan lähiöön vailla kovin suuria mahdollisuuksia löytää vaimoa ja siten saavuttaa normaalia perhe-elämää, mikä on ihmisille luontaista.

Ruotsi ottaa pakolaisia 20x enemmän kuin Suomi ja siellä kehitys on jo nähtävissä, mitä Suomikin seuraa perässä 10-20v päästä.

Göteborg on sotatilaa vastaavassa tilassa

Kun Göteborgista kuuluu ampumisuutisia, ei mitenkään ylläty. Eilen ammuttiin taas hengiltä 20- vuotias uusruotsalainen jengisodassa Bergsjön kaupunginosassa. Poliisi hälytettiin paikalle 02 aikaan yöllä, kun kaksi kehitysmaamaahanmuuttajajengiä oli aloittanut tulitaistelun ihmisten ilmoilla.

Tajukangas ei ole enää pysynyt laskuissa mukana montako ihmistä Göteborgisa on ammuttu kuluvan vuoden aikana. Meininki  on kuin villissä lännessä ja voin luvata, että tilanne ei tule rauhoittumaan lähiaikoina. Poliisivoimat ovat aivan avuttomia tilanteen edessä ja kaupungin johto on luovuttanut. Mitään ei ole tehtävissä, Kukaan ei tiedä mitä pitäisi tehdä.

Göteborgin tilanne on nyt todella paha. Kuka tahansa sivullinen voi joutua keskelle päivittäisiä tulitaisteluja yleisellä paikalla. On huhuja, että tietyt ammattikunnat, kuten kauppiaat ja taksit ovat alkaneet kantaa luotiliivejä työaikana turvallisuutensa takia. Moni vartija on vaihtanut ammattia, sillä milloin tahansa voi tulla hälytys rauhoittamaan tulitaistelua.

http://paavotajukangas.com/2015/05/15/goteborg-on-sotatilaa-vastaavassa-tilassa/

Kaikki kantaväestön miehetkään ei kestä tilannetta, että heillä on vaikeaa löytää tyttöystävää ja se saattaa purkautua negatiivisellä tavalla. Esim. Elokuvateatterissa lukuisia murhannut James Holmes saattoi tehdä sen juurikin siksi, ettei onnistunut löytämään itselleen vaimoa. Tai paljon kohua aiheuttanut Elliot Rodger joka niinikään teki joukkomurhan. Näitten mielisairaitten teot ei toki liity sinällään itse aiheeseen, mutta kertoo omalta osaltaan siitä, mitä miten miehet saattaa reagoida siihen jos heidän mahdollisuudet pariutua vaikeutuu – ja niin väistämättä käy jos mies-pakolaisia rahdataan Afrikasta ja Lähi-Idästä tänne vuodesta toiseen.

Jari Kaaron kolumni aiheen tiimoilta kannattaa lukea lopuksi:

Mies ilman naista ja seksiä on äkäinen ampiainen

————————>

Seksin puutteessa ei nimittäin ole kysymys vain seksistä. Mies, joka ei saa seksiä, ei tavallisesti myöskään saa vaimoa, lapsia, perhettä, ja kaikkea sitä läheisyyttä, turvaa ja luottamusta, jota perhe-elämä tarjoaa – ja sillä voi olla traagisia seurauksia.

Kun nykyään sanotaan, että ihminen tippuu turvaverkkojen läpi, viitataan usein lastensuojeluun tai sosiaalipalveluihin. Ensimmäinen turvaverkko kenelle tahansa on kuitenkin toinen ihminen, ja aikuisille useimmiten oma puoliso. Mikään ei suojele miestä vaaroilta ja huonolta elämältä niin kuin perhe. Lasten saaminen laskee testosteronia jo sinänsä, ja koska mies laittaa iltaisin iltapalaa lapsille, hän pysyttelee poissa baareista, nakkikiskoilta ja miesten keskinäisen kehumisen kerhoista, jotka houkuttelevat miestä riskaabeliin elämään.

Toisinpäin sanottuna: Perheettömyydellä on suuri huonontava vaikutus miesten terveyteen ja hyvinvointiin, ja kun miehet jäävät ilman perhettä, joistakin heistä tulee vaaratekijä myös meidän muiden terveydelle.

Katsotaanpa tieteellistä aineistoa tämän ilmiön takana.

Ihmisen luonnollinen sukupuolijakauma on 105 poikaa 100 tyttöä kohden, eli 105:100. Historia tuntee kuitenkin monia tilanteita, joissa sukupuolijakauma on vinoutunut miesvoittoiseksi. Esimerkiksi vuonna 1870 Yhdysvaltain villin lännen sukupuolijakauma näytti tältä: Kalifornia 166:100, Nevada 320:100, Idaho 433:100 ja Länsi-Kansas 768:100. Ne olivat eräänlaisia luonnon laboratoriokokeita siitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu, kun suuri määrä miehiä jää avioliittomarkkinoiden ulkopuolelle.

Jokainen länkkärinsä nähnyt voi aavistella, millaista elämä villin lännen miehisessä maailmassa oli. ”Kun saluunat täyttyvät kiihottuneista ja aseistetuista miehistä, verenvuodatus on sääntö eikä poikkeus.

Jokainen länkkärinsä nähnyt voi aavistella, millaista elämä villin lännen miehisessä maailmassa oli. ”Kun saluunat täyttyvät kiihottuneista ja aseistetuista miehistä, verenvuodatus on sääntö eikä poikkeus”, kirjoitti aikalaistoimittaja Clara Spalding Brown. Reformisti Hinton Helper totesi vuonna 1885, että pääsyy lännen moraaliseen rappioon on naisten puute. Feministi Eliza Farnham piti miesten ahdinkoa niin suurena, että hän alkoi järjestellä morsiuslaivaa, joka veisi tuhansia hienoja naisia länteen ja pelastaisi amerikkalaisten miesten moraalin. Kun morsiuslaiva lopulta saapui San Franciscoon ja sen mukana oli vain kaksi naista, sadat satamassa odottaneet miehet aloittivat mellakan.

Poikalapsia suosivien asenteiden vuoksi Aasiassa on jäänyt syntymättä 160 miljoonaa tyttölasta, ja sukupuolijakauma on epätoivoisen poikavoittoinen. Jotkut poliittiset kommentaattorit ovatkin todenneet, että suurin globaali turvallisuusuhka ei ole Lähi-idässä tai islamistisessa terrorissa, vaan näissä Aasian toimettomissa, yksinäisissä vanhoissapojissa, joilla ei ole mahdollisuutta koskaan päästä naimisiin. Heitä on helppo houkutella poliittisiin ääriliikkeisiin, ja tilanne on ihanteellinen myös vihanlietsonnalle. Jos agitaattori osoittaa jotakin ryhmää ja sanoo ”he vievät meidän naisemme”, helähtää se syvällä nuorten vanhojenpoikien sielussa.

————————->

Historia ja demografia osoittavat, ettei ole kaukaa haettua yhdistää miesten väkivaltaisuutta seksuaalisten suhteiden puuttumiseen.

————————->

Historia ja demografia osoittavat, ettei ole kaukaa haettua yhdistää miesten väkivaltaisuutta seksuaalisten suhteiden puuttumiseen. Miehet, jotka ovat tippuneet avioliittomarkkinoiden ulkopuolelle, vailla oleellisia mahdollisuuksia vaikuttaa omaan tilanteeseensa, ovat kuin loppusyksyn äkäiset ampiaiset: kun kuningatar hylkää yhdyskuntansa, työläiset jäävät toimettomiksi, ja elämänsä keskipisteen ja motivaation menettäneenä niistä tulee arvaamattomia ja aggressiivisia.

Monelle miehelle seksin puute on siis vain alkusoitto, joka johtaa paljon syvempään syrjäytymiseen, ja silloin kun näitä vanhojapoikia on riittävän paljon, he voivat ravistella kokonaisten yhteiskuntien turvallisuutta.

Lue juttu kokonaisena täältä:

http://www.hs.fi/tiede/a1381713958228

Sanon näin lopuksi, että jos Eurooppa aikoo jatkaa pakolaisten ottamista niin suosittelen välttämään nuorten miesten tänne ottamista liioissa määrin suhteessa naisiin, tai pian meillä on Villi Länsi täällä.

49c3bbfd6

Naiset ja lapset ensin!

Tulevat tänne viemään meidän naiset

Hesari kömpi viime viikolla vaaleista arkeen isolla artikkelilla maahanmuuttajien kokemasta työpaikkakiusaamisesta. Toimittaja tiivisti tutkimuksen kahteen löytöön: Afrikasta tulleita kiusataan muita maahanmuuttajia enemmän, ja kiusaajat kuuluvat kantaväestöön.

———————>

”Kiusaaminen” on naistoimittajien keksimää uuskieltä sille valtakamppailulle, josta yhteiselämä kaikilla sosiaalisilla nisäkkäillä koostuu. Nokkimajärjestyksen omelettia kun ei voi tehdä särkemättä munia ja hauraita luonteita. RPKT esittääkin, että myös rotuennakkoluuloissa on kyse intraseksuaalisesta (saman sukupuolen edustajien välisestä) kamppailusta. RPKT:n mukaan miehet kehittävät rasistisia tunteita niitä maahanmuuttajia kohtaan, jotka kamppailevat heidän kanssaan samasta rajallisesta resurssista – naisista.
Rasistisimpia ovat nuoret joiden seksuaalinen turhautuminen on korkein. Turhautuminen riippuu siitä, kuinka halu ja saanti, kysyntä ja tarjonta, kohtaavat. Kun naimamieli on korkealla, mutta homma lössähtää aina yksinäisiksi öiksi palomuurin varjossa, turhautuminen synnyttää väkivaltaista kaunaa kilpailijoita kohtaan.
Koska korkea sija nokkimajärjestyksessä korreloi positiivisesti faktisen saannin kanssa, löytyvät turhautuneimmat yksilöt yleensä yhteiskunnan alimmilta portailta.
Kohteiksi valitaan vaaralliseksi koetut kilpailijat. Mitä korskeampi ja äänekkäämpi kundi, sitä varmemmin heruu, päätellään – ja ellei heru, se ottaa kuitenkin väkisin. Pahin kilpailija ei siis ole vodkan punottama virolainen eikä nöyrä karvaton kiinalainen, vaan Afrikan alfauros: itsevarma testoveikko, täynnä mökää ja bling blingiä, aivan liian pitkälti mustaa röyhkeyttä.

Edelleen RPKT ennustaa, että mitä vähemmän on vimmaa pariutumiseen, sitä vähemmän on rasismia.
Edes kaikilla nuorilla ei lantio kupli himoa ajaa omaa etua. Nämä lauhat tommylindgrenit ovat vapaita parantamaan maailmaa ja paheksumaan itseään kiihkeämpiä.
Yleensä raaimmankin rasistin mouhotus lauhtuu laiskaksi kyräilyksi siinä vaiheessa, kun hän saa yhden naisen, jonka kunniasta huolehtia erityisesti, sen sijaan että huolehtisi kaikkien naisten kunniasta yleisesti.

Lue juttu kokonaisena täällä:

http://ylioppilaslehti.fi/2007/03/konstig-tulevat-tanne-viemaan-meidan-naiset/

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Eurooppa luomassa ”Villin Lännen” mies.pakolaisia ottamalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s