Mitkä etniset ryhmät pelaavat vielä ”selviytymispeliä” ?

”Historia ei ole loppunut” kuten Francis Fukuyama  niin ennusti aikoinaan.  Eri etniset ryhmät edelleen on mukana tässä hieman lapsellisessa mutta kohtuu luontaisessa lisääntymistaistelussa, siitä kuka peri maan. On olemassa etnisyyksiä jotka on edelleen kiinnostuneita ”rotunsa” selviytymisestä, usein vielä muitten kustannuksella ja tässä esittelen pää-hahmot pelilaudalla. Huom. tässä ei ole kyse siitä, mikä etnisyys on kaikkein rasistisin, vaan siitä – mitkä etnisyydet on kiinnostuneita omasta selviytymisestään riippumatta siitä onko se tietoista toimintaa vai ei.

Kiinalaiset

Kiinalaisia on noin 1,3 miljardia ja he muodostaa oman maansa väestöstä noin 92 % loppujenkin ollen kohtuu läheistä sukua heille. Kiinaa hallitsee kommunistinen autoritäärinen hallinto joka tekee mitä parhaaksi näkee niinkuin esim. yrittää tuottaa superälykkään uuden sukupolven.

maxresdefault

Kiinan eugeniikka-ohjelman päämäärä on Kiinan väestön äo-tason nostaminen ja talouden vahvistaminen sitä kautta. Keinoina on mm. yhden lapsen politiikan löysääminen koulutettujen ihmisten osalta – varakas henkilö voi mm. ostaa oikeuden hankkia toisen lapsen.
Kiinan hallitus tukee myös perustutkimusta päämääränä selvittää ne geenit, jotka ovat älykkyyden takana. Kun geenit on selvitetty, on keinohedelmöityksen keinoin helppo nostaa lasten keskimäääräistä äo:ta. Jos avioparilla on pakasteessa 10 hedelmöitettyä munasolua, niiden DNA scannataan ja se munasolu istutaan, jossa on runsaiten ”äo-geenejä”. Ongelma on se, että äo:hon vaikuttavia geenejä tunnetaan vain vähän. Tunnetut geenit selittävät äo-eroista vasta hyvin pienen osan.

http://kansankokonaisuus.blogspot.fi/2014/09/vaestonlaatu-kiinan-eugeniikka-ohjelma.html

Kiinassa vallitsee outoja rotuteorioita myös heidän omasta alkuperästä, esim. Kiinassa on ihan yleinen oppi ihan yliopisto-tasolla, että kiinalaiset on ihan oma ihmislajinsa vrt. muihin maailman ihmisiin joka olisi syntynyt jo satoja tuhansia vuosia sitten Kiinassa.

Shaolin Kung Fu

Katsokaa vaikka tätä videota, kuten voimme huomata niin kuin lauma ”saman perheen poikia” olisi marssimassa ja näky on kohtuu pelottava, Kiina ei pelleile.

Kiinalaiset on levittäytynyt myös kaikkialle Itä ja Kaakkois-Aasiaan missä heillä on merkittävää vaikutusvaltaa, kuten esim. Singaporeen, Thaimaaseen, Indonesiaan, Malesiaan jne.. mutta heidän ajatukset omasta ylivertaisesta rodustaan on kuitenkin säilynyt. Esim. tässä Singaporen entinen kiinalainen presidentti Lee Kuan Yew kertoo ajatuksistaan rodustaan.

Juutalaiset

Juutalaiset perinteisesti Suomesta käsin nähdään uhrina ja pienenä rauhaisana uskonlahkona, he ovat kuitenkin hyvin mukana pelilaudalla ja he ovat sen yksi aktiivisimpia pelaajia. Juutalaisuus ei ole pelkkä uskonto, vaan kyseessä on myös ns. etninen ryhmä ja suurin osa juutalaisista on kohtuu läheistä sukua toisilleen, siinä missä suomalaisetkin. Juutalaiset ovat erittäin etnosentrisiä ja ovatkin pysyneet omiensa keskuudessa lukemattomissa maissa mihin he ovat muuttaneet. Juutalaiset uskovat, että muut kansat on luotu heille orjiksi ja he kutsunut usein ei -juutalaisia loukkaavasti ”goy:ksi”

haredim

Juutalaisilla on paljon vaikutusvaltaa ja suurehko osa maailman rikkaimmista ihmisistä on juutalaisia maasta riippumatta. Yleisesti ottaen monissa maissa ollaan sitä mieltä, että juutalaiset dominoi USA:aa ja länsimaita noin yleisesti pankkitoiminnan ja median avulla, siksi USA on aina valmis puolustamaan Israelin toimia riippumatta siitä mitä ne tekee. En itse mene sen enempää salaliittoteorioihin. Juutalaiset on myös erittäin nopeasti lisääntyvää sorttia.

Juutalaisten keskuudessa on ääri-uskovainen ultra-ortodoksi liike joilla on suurperheet ja heidän väkilukunsa tuplaantuu parin kymmenen vuoden välein. Ennusteiden mukaan pelkästään USA:ssa olisi 121 miljoonaa ultra-ortodoksi juutalaista vuonna 2100 eli siten merkittävä osa väestöstä, ja Israelissa 160 miljoonaa. En tietenkään osaa sanoa onko tuo ennuste tarkka, mutta heidän väkilukunsa on jokatapauksessa kovassa kasvussa.

8 kids, to be exact.

That’s right, the average Ultra-Orthodox Jewish women will have, in her lifetime, 8 kids, one of the highest, if not the highest, fertility rates of any group in the world. To provide some contrast, in Niger, the fastest-growing country in the world, the average woman has 7 kids.

According to Professor Comenetz at the University of Florida,

In America too, where the Jewish population is stable or declining, Ultra-Orthodox Jewish numbers are growing rapidly.

The Ultra-orthodox population doubles every 20 years, which…may make the Jewish community not only more religiously observant but more politically conservative…the Ultra-orthodox population in 2000 was about 360,000, 7.2 per cent of the approximately 5 million Jews in the U.S.

But in 2006, demographers now estimate the number had grown to 468,000 or 9.4 per cent.

8 kids on average works out to about a 6% growth rate per year. Assuming a base population of 510,000 Ultra-Orthodox Jews in the USA and UK in 2006, by the year 2050 there will be approximately…6,622,595 Ultra-Orthodox Jews.

There are only about 5,800,000 total Jews in the USA today.

And what would their population be in 2100? 121,989,235, about the population of the UK and France combined (Note: This does not even take into account the 700,000-strong Israeli community, whose inclusion would raise the population projection to 15,712,433 and 289,425,442 people in 2050 and 2100 respectively).

lähde

Juutalaiset tulee siis jatkossakin raivamaan lisää elintilaa arabeilta Israelin lähistöllä, ja heidän syntyvyys onkin paljon arabeita suurempi.Demographic Success of the West Bank Settlers

Kaikki jotka kehtaa tulla Israelin ”pyhälle maalle” tulee samaan kylmää kyytiä.

Venäläiset / Slaavit

Tässä yhteydessä puhun lähinnä slaaveista Venäjä painotteisesti. Toisin kuin germaanit niin Slaavit ei ole vielä kokonaan tippunut pois pelilaudalta vaikka he eivät siellä yhtä tukevasti istu kuin kiinalaiset tai juutalaiset. Venäjällä on kuitenkin laajat asevalikoimat ydinaseita ym. joten jos he aktivoituvat enemmän niin heistä tulee varteenotettava uhka pelilaudalle. Putin on pariin otteeseen ollut huolissaan maan syntyvyydestä ja he haluavat lisätä nimenomaan etnisten venäläisten syntyvyyttä. Venäjän hallituksen toimet ei tosin ole yhtä etnosentrisiä kuin esim. Kiinassa tai Israelissa ja Venäjä on monikulttuurinen ja monietninen maa eikä häpeä sitä. Venäjällä on kuitenkin monia ryhmiä ja toimijoita jotka haluaa nähdä Venäjän pysyvän venäläisten pyörittämänä jatkossakin.

Venäläiset ei kärsi poliittisesta korrektiudesta ja lähellä Putinin hallintoa on monia tunnettuja fasisteja ja rasisteja kuten esim. Alexander Dugin tai maan varapääministeri Dmitry Rogozin, joka kohautti aikoinaan rasistisella vaalimainoksellaan.

Videolla Putin ei puhu valkoisista, vaan Eurooppalaisista.

Yleensä Venäjän ns. venäläisten väestöä pidetään huumeriippuvaisena ja jyrkästi laskusuunnassa olevana, mutta asia ei ihan puhtaasti ole niin. Venäjällä asuu miljoonia ääri-konservatiivisia ja nopeasti lisääntyviä sotilaallisia kasakoita.  Sekä syvällä Venäjällä asuu pari miljoonaa myös erittäin nopeasti kasvavaa vanhauskoista. Kummatkin ryhmät on ääri-uskonnollisia, venäläisiä ja nopeasti lisääntyviä, joten pian ennenkuin huomaamme edes niin merkittävä osa Venäjän väestöstä saattaa kuulua noihin ryhmiin johtuen korkeasta syntyvyydestä, ja silloin etniset venäläiset tulee olemaan vahvempia  pelilaudalla.

Отряд народного ополчения донбасса оборудуют новый блок пост на трассе в Харьков, проверят все автобусы и грузовые машины.

Kasakoita kuvassa Ukrainan sodassa.

jpg496359013

Vanhauskoisia kuvassa.

Lisäksi Venäjällä vaikuttaa pakana liike jotka palvovat vanhoja Venäjän perinteitä ja he uskovat slaavilaisuuteen. Heitä on noin miljoona ”venäläisessä maailmassa” . Heidän uskomukset muistuttaa paljon natseja, sillä olihan natsitkin germaaninen pakana-liike pohjimmiltaan. Nämä pakanat ei myöskään pelleile vaan heitä on Ukrainassakin sotimassa. He uskovat, että oikeat ammatit miehelle on maajussi, pappi tai sotilas ja heidän liikkeessään on rasistisia elementtejä.

Dq2MR95Bvto

Venäjää noin muutenkin pidetään nykyisin kohtuu rasistisena maana ja jos olet tummaihoinen ja asut Venäjällä niin saatat joutua jopa väkivallan uhriksi.

Myös Ukrainassa heti sodan sytyttyä aktivoitui, natsi-ryhmiä  kuten esim. Azov tai Oikea Sektori ryhmittymät. Kuvastaa hyvin tuota slaavilaista mentaliteettiä.

Koko Ukrainan sotaa voisi pitää oikeastaan Venäjän sisällisotana ja kun sota joskus loppuu niin meillä voi hyvinkin olla radikalisoitunut Venäjä joka hyppää pelilaudalle mukaan vihaisempana kuin koskaan.

russian_march (1)

P-Korea

P-Korea pelaa myös peliä, mutta on kohtuu pieni ja heikko valtio jolla on vaikeuksia ruokkia nykyistäkin kansaansa, joten maa ei ole mikään kovin suuri pelaaja laudalla. Yleisesti ottaen P-Koreaa pidetään kuitenkin rasistisena kulttina joka halveksii E-Korealaisia jotka jo nykyisin harrastaa seka-avioliittoja.

The whole idea of communism is dead in North Korea, and its most recent ”Constitution,” ”ratified” last April, has dropped all mention of the word. The analogies to Confucianism are glib, and such parallels with it as can be drawn are intended by the regime only for the consumption of outsiders. Myers makes a persuasive case that we should instead regard the Kim Jong-il system as a phenomenon of the very extreme and pathological right. It is based on totalitarian ”military first” mobilization, is maintained by slave labor, and instills an ideology of the most unapologetic racism and xenophobia.

One evening, as we tried to dine on some gristly bits of duck, he mentioned yet another reason why the day should not long be postponed when the whole peninsula was united under the beaming rule of the Dear Leader. The people of South Korea, he pointed out, were becoming mongrelized. They wedded foreigners—even black American soldiers, or so he’d heard to his evident disgust—and were losing their purity and distinction. Not for Mr. Chae the charm of the ethnic mosaic, but rather a rigid and unpolluted uniformity.

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/fighting_words/2010/02/a_nation_of_racist_dwarfs.html

61Ek8CqhCVL

Arabit

Niinikään kuin P-Korealaiset, niin Arabit haluaisi olla kova peluri laudalla mutta heidän resurssit eivät vain riitä muutakuin omiensa tappamiseen itsemurhaiskuissa. Arabien ylivaltaa ajava ISIS-järjestö on toki ollut kohtuu vakuuttava mutta ei pärjäisi sodassa esim. Kiinalaisille tai Juutalaisille.

isis-flag

Täällä Suomessa me elämme jo kohtuu postmodernia arkea ja koko tämän blogauksen aihe saattaa tuntua hieman oudolta. Suomi vastaanottaa maahanmuuttajia myös, eikä ketään liiemmin näytä kiinnostavan säilyykö ”suomalainen rotu” vai ei. Jopa maahanmuuttokriitikot keskittyy lähinnä ”terroristien maahantulon estämiseen” sensijaan, että he olisi huolissaan siitä, pysyykö suomalaiset maan dominoivana etnisenä ryhmänä.

Tämä juontaa juurensa siihen, kun natsit hävisi toisen maailmansodan, silloin germaanit tippui pois pelilaudalta ja suomalaiset siinä sivussa. Olemme pelilaudalta ulkona ja voimme keskittyä lähinnä kaljan juontiin ja muihin viihdykkeisiin, eikä meidän tarvitse enää sykkiä, ja tämä saattaa olla ihan positiivinen asia.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Mitkä etniset ryhmät pelaavat vielä ”selviytymispeliä” ?

  1. Mielenkiintoisia tekstejä. Olenkin etsiskellyt tämän blogin kaltaisia sivuja ja hienoa että jaksat aktiivisesti kirjoitella. Keep up the good work!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s