Saksalaiset huolissaan sekä innoissaan maahanmuutosta

Kysely: EU-kansalaiset huolestuneempia maahanmuutosta kuin taloudesta

Maahanmuuton nosti EU:n tärkeimpien huolenaiheiheiden joukkoon yli kolmannes EU-komission kyselyyn vastanneista. Eniten maahanmuutto huolestutti maltalaisia ja saksalaisia. Suomalaisvastaajilla suurimmat huolenaiheet olivat taloustilanne ja julkisen talouden tila.

Maahanmuutto on noussut tuoreen kyselyn mukaan EU-maiden kansalaisten suurimmaksi huolenaiheeksi. EU-komission julkaiseman kyselyn vastaajista 38 prosenttia piti sitä EU:n keskeisenä huolenaiheena.

Eniten maahanmuutto huolestuttaa maltalaisia ja saksalaisia, joista sen listasi kahden EU:n tärkeimmän huolenaiheen joukkoon 65 ja 55 prosenttia vastaajista.

Suomalaisvastaajilla osuus oli 24 prosenttia. Enemmän suomalaisia huolestutti julkinen talous (39 %) ja taloustilanne (34 %).

http://yle.fi/uutiset/kysely_eu-kansalaiset_huolestuneempia_maahanmuutosta_kuin_taloudesta/8197534

Saksalaiset on huolissaan maahanmuutosta, eikä ihme – onhan ennustettu, että maahan tulisi jopa 400 000 pakolaista tänä vuonna pelkästään, ja tähän päälle tietenkin vielä työperäinen/rakkaus-välinen maahanmuutto. Enemmistö pakolaisista on miehiä muslimi-maista tai Afrikasta, joten se jo itsessään synnyttää räjähdysherkän ympäristön. Esim. äskettäin pakolaiskeskuksessa Itä-Saksan Dresdenissä oli mellakka pakolaisten kesken, kun eri väestöryhmille tuli riitaa. Tässä videolla syyrialaiset tappelee Afgkaaneja vastaan.

Totuus pakolaiskriisistä

Nykyisiä maahanmuuttajamääriä verrataan jatkuvasti Saksan väestön kokonaismäärään. Näin ei pystytä tekemään mitään paikkansapitäviä ennusteita. Lukujen perusteita tulee voida tutkia vapaasti. Tuloksia saadaan jo pelkällä perusmatematiikalla.

The European 27.12.2015 juttu saksaksi

Vuonna 2015 Saksaan saapui noin miljoona henkilöä. Heitä ei enää nykyään kutsuta pakolaisiksi, elintasopakolaisiksi tai turvapaikanhakijoiksi, vaan ”turvaa hakeviksi”. Kaikki päättäjät ovat omien lausuntojensa perusteella tietoisia siitä, että maahanmuutto ei pääty tähän. Asiaan eivät tule vaikuttamaan Turkin kanssa tehdyt sopimukset, eivätkä mitkään muutkaan toimenpiteet, jos ei tehdä perusteellista suunnanmuutosta. Asemansa vakiinnuttaneiden puolueiden taholta tätä suunnanmuutosta on turha odottaa. Saksan varakanslerin syyskuussa antamaa lausuntoa siitä, että vuosittain voitaisiin ottaa 500.000 henkeä lisää, ja sen verran myös pitäisi ottaa, ei ole torjuttu riittävän vakuuttavasti.Viiden vuoden kuluttua Saksassa voisi asua siis jopa 3 miljoonaa henkeä enemmän, kuin tämän vuoden alussa, eikä tuo luku ole edes epätodennäköinen.

Asukaslukuun vertaaminen on väärä tapa

Tämän ennennäkemättömän maahanmuuton kannattajien pääargumentti, kehityskulkua kritisoivien väitettyä paniikinlietsontaa vastaan – jonka kehityskulun edessä liittokansleri Angela Merkelin mukaan Saksa on voimaton -, on ettäkaksi tai kolme miljoonaa on vähän verrattaessa Saksassa nykyisin asuvaan 79-80 miljoonaan ihmiseen. Tämä vertailu on harhaanjohtavaa.

Saksan maahanmuuttoviraston julkaisemien lukujen mukaan maahanmuuttajat eivät ole iältään 0-100 vuotta, vaan kyse on lähes poikkeuksetta 20-35 -vuotiaista henkilöistä, osa on jopa vielä nuorempia. Siksi oikea tapa on verrata nimenomaan tätä ikäluokkaa vastaavaan Saksassa asuvaan ikäluokkaan. Saksa tilastokeskus ilmoittaa Saksassa tähän ikäluokkaan kuuluvan vain vajaa 15 miljoonaa henkeä. Asian voi jokainen varmistaa tilastokeskuksen nettisivulta löytyvän interaktiivisen ikäpyramidin avulla. Maahanmuuttajataustaisia on tässä ikäryhmässä jo nyt noin 3,5 miljoonaa henkeä.

Koska ns. turvaa hakevat ovat pääosin miehiä, on odotettavissa vielä perheenyhdistämisiä. Tällä hetkellä kukaan ei tiedä, kuinka moni maahanmuuttajista tulee jäämään tai kuinka moni henkilö tulee muuttamaan perheenyhdistämisen myötä pysyvästi maahan. On esitetty arvioita 3-8 henkilöstä [per turvapaikanhakija]. Jos Saksaan jäisi vain puolet näistä 3-4 miljoonasta henkilöstä ja vain 3 henkilöä tulisi turvapaikan saanutta (anerkannte Flüchtling) kohti, niin heidän kokonaismääränsä nousisi silloin 8 miljoonaan henkilöön, jotka liittyisivät mukaan yllä mainittuun 15 miljoonan hengen ikäryhmään.

Maahanmuuttajien osuus tulee kasvamaan edelleen

Maan 23 miljoonasta 20-35 -vuotiaasta asukkaasta maahanmuuttajataustaisia olisi siis viiden vuoden kuluttua noin 11,5 miljoona. Se on yhtä kuin puolet. Tässä ei ole vielä huomioitu sitä, että ainakin ensimmäisen maahanmuuttajasukupolven syntyvyysaste on korkeampi. Pitää katsoa vain 30 vuoden päähän, jolloin yli 50% Saksassa nykyisin asuvista ihmisistä – jotka ovat vanhempia henkilöitä – ovat kuolleet, voidakseen hahmottaa Saksan väestön koostumuksen tulevaisuudessa. Tähän kokonaislaskelmaan liittyy joita epävarmuustekijöitä, kuten maahanmuuton määrä, oleskeluoikeuksien myöntäminen ja perheenyhdistämiset lähivuosien aikana. Siitä huolimatta tämän skenaarion toteutuminen on hyvin todennäköistä.

Nämä luvut todentuvat melkein kaikkein puolueiden poliitikkojen lausunnoissa. Liittopresidentti Joachim Gauckin elokuisessa vaatimuksessa, että on irtauduttava käsityksistä, että lähes kaikkien saksalaisten äidinkieli olisi saksa ja liittovaltion asukkaat olisivat vaaleaihoisia kristittyjä, ei ole kyse profetiasta. Kyse on tulevasta todellisuudesta. Se vain jää mainitsematta, että hän ei puhunut ylipäätänsä enää ”saksalaisista”. Myös tämä on johdonmukaista. Asiaa voidaan surkutella tai sitten ei: Saksan liittotasavallassa ei tule tosiasiassa tulevaisuudessa enää asumaan pääosin Saksan kansaa, vaan monietnisistä kansalaisista koostuva väestö. Samalla kyse on pysyvästä muutoksesta.

Eliitti Saksassa ei kuitenkaan jaa tavallisen kansan huolenaihetta, sillä heistä peräti 78% on sitä mieltä, että pakolaisia pitää saada lisää.

Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta - Google Chrome 2.8.2015 152228

Monet punavihreät haluavat jopa nykyistä : 400 000 vuodessa pakolaista, enemmän pakolaisia.

Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta - Google Chrome 2.8.2015 181738

Saksassa kulttuuria ja henkistä ilmapiiriä pitkälti hallitsee punavihreä kulttuuri-eliitti joka sanelee sen, mitä maassa saa ajatella. Saksalaisten ajattelu onkin muuttunut varsin radikaalisti sitten toisen maailmansodan, minkä hävittyään Saksa  ikäänkuin pakotettiin hylkäämään rasistinen natsi-ideologia ja ottamaan sen tilalle anti-rasistisen ideologian. Sen hedelmiä me saamme nyt seurata, ja oikeastaan sama koskee meitäkin, koska Saksa on perinteisesti ollut aina Euroopan ”dynamo” mitä muut maat seuraa, riippumatta mitä se tekee.

Saksan kulttuuri-eliitti on monilla kampanjoilla saanut saksalaiset uskomaan, että mittava maahanmuutto ym. olisi positiivinen asia, mitä on syytä juhlia. Ja monet vasemmisto-aktiivitkin avoimesti osoittaa innostuksensa sitä kohtaan, kun natiivi-saksalaiset germaanit on jäämässä vähemmistöksi maassaan, kuten videolla merkittävä saksalainen vasemmistopolitiikko Gregor Gysi.

Punavihreät onkin aloittanut monia kampanjoita missä sadat tuhannet pakolaiset otetaan vastaan innostuneesti, kuten esim.  tämä kampanja minne tavalliset saksalaiset voi lähettää kuvansa, missä he tekstin avulla ottavat pakolaiset vastaan innostuneesti.

1000 mal Willkommen - Google Chrome 2.8.2015 182920

Kuten otsikko siis sanoo, niin saksalaiset on sekä huolissaan, että innoissaan maahanmuutosta. Jäänemme seuraamaan kehitystä…

12065551_710118639118248_942850197510892449_n (1)

Jotkut saksalaiset ”äärioikeistolaiset” ovatkin muuttaneet tätä kaikkea pakoon maaseudulle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s