Ruotsi vuonna 1949 vs Ruotsi 2015

Ruotsissa on tapahtunut mielenkiintoinen muutos viimeisen 50v aikana. Vielä 1940 luvulla Ruotsi oli jokseenkin ”etnosentrinen” maa joka rajoitti maahanmuuttoa kovalla kädellä ja koko Ruotsi oli pitkälti ”valkoisin” maa koko maailmassa. Sittemmin Ruotsi on kuitenkin ottanut anti-rasistisen näkökulman esikuvakseen ja alkanut ottaa maahansa paljon pakolaisia.  Ruotsiin muuttaa vuosina 2014-2018 lähes 600 000 humanitaarista maahanmuuttajaa kolmannesta maailmasta. 0-44 vuotiaista Ruotsin asukkaista 32,4% on ulkomaalaistaustaisia. Jos nykyinen tahti jatkuu, kantaruotsalaiset ovat vähemmistö vuosisadan puoleenväliin mennessä.

www-suomenperusta-fiwp-contentuploads201503kansankodin-kuolinvuoteella-pdf1-pdf-google-chrome-4-8-2015-152224

Tyypillinen keskisuuri kaupunki Ruotsissa väestökehityksen kannalta.

Aiheesta lisää täällä ja täällä.

Ruotsi 1949

1949o1950

Tyypillinen kouluokka 1940 luvun Ruotsissa.

VS.

Ruotsi 2015

Screenshot-from-2015-03-27-005241-660x330

Tyypillinen koululuokka Ruotsissa 2015 luvulla, maahanmuuttajalähiössä.

Kumpi on parempi?

Sen saa jokainen ihan itse päättää… 😉

——————————————————————————————————————————-

Seuraava kirjoitus ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta on itsessään ihan mielenkiintoinen, vaikka en välttämättä olisi edes samaa mieltä kirjoituksen kanssa.

Ruotsi on pulassa

Kuudetta päivää jatkuvat Husbyn kähinät ovat muuttuneet jo mellakoista levottomuuksiksi, ja levottomuudet ovat levinneet myös muihin Ruotsin kaupunkeihin. Ennen niin kovin rauhallinen ja kotoisa Ruotsi alkaa muistuttaa koko ajan enemmän ja enemmän Lähi-Idän maita.

Ruotsalaisista voidaan todeta, että he ovat kovia kohkaamaan, hössöttämään ja diskuteeraamaan kaikesta kivasta, ihanasta ja mukavasta, ja he haluavat olla ihmisoikeuksien ja hyvyyden supervalta. He ovat olleet viimeksi sodassa vuonna 1814 – liittolaisenaan USA ja vihollisenaan Tripolitania – ja liki 200 vuoden yhtäjaksoinen rauhan aika on saanut ruotsalaiset itsensä uskomaan, että he elävät jossain lintukodossa ja kaukana kavala maailma. Ja kun nuo kaikki ainekset – idealismi, hössötys, kulttuurimarxismi ja usko ihmisen hyvyyteen – keitetään yhteen, saadaan sellainen soppa, josta riittää myrkyttämään kokonainen kansakunta. Ja Ruotsi on monikulttuurisuusintoilullaan onnistunut myrkyttämään itsensä pahemman kerran.

No. Akateemista maailmaa jakaa syvä juopa luonnontieteilijöiden ja humanistien välillä. Puhutaan kahdesta kulttuurista. Humanisteja elähdyttävät Marx, Freud, Lenin ja Adorno; luonnontieteilijöitä puolestaan Darwin, Lamarck, Westermarck ja Veblen. Humanistit ovat perinteisesti vasemmistolaisesti suuntautuneita kun taas luonnontieteilijät oikeistolaisesti. Ja ikävä kyllä luonnontieteilijät sijoittuvat pääsääntöisesti yksityissektorille ja tienaavat hyvin, kun taas humanistit julkiselle – ja pääsevät käsiksi yhteiskuntaan, sen kontrollimekanismeihin – ja sähläämään meitä kaikkia yhteisesti koskevien asioiden kanssa. Ja mikään ei ole sen vaarallisempi kuin älykäs ja hyväntahtoinen mutta tolkuton ihminen päättävässä asemassa.

Kuka tahansa luonnontieteilijä jolla on puolikaskaan aivosolua kykenisi toteamaan puhtaasti evoluutioteorian kautta että monikulttuurisuus – sellaisena kuin tärähtäneistö sitä ajaa – on tuhoontuomittu idea. Kulttuurievoluutio ei nimittäin ole mitään kivaa riemumarssia synkästä barbariasta huikaisevaan tulevaisuuteen. Kaukana siitä. Kulttuurievoluutio on täsmälleen samanlaista olemassaolon taistelua ja kelvollisimpien selviämistä ja kilpailua kuin biologinen evoluutiokin. Molempien primus motor on konflikti ja kumpikaan ei ole kiva asia, mutta niiden kanssa vain on tultava toimeen. Ja kuka tahansa luonnontieteilijä olisi osannut sanoa, että kun keskenään yhteensopimattomia kulttuureja ja kulttuurikäsityksiä pannaan samalle alueelle, että täysi rähinähän siitä tulee. Asiaa on tarkasteltu sekä meemiteorian että muidenkin kulttuurievoluution selitysmallien kautta tässä blogissa niin moneen kertaan, ettei ruukinmatruuna katso tarpeekseen toistaa sitä enää. Ja tässä kyse on nimenomaan kulttuureista ja niiden konflikteista, ei etnisyyksistä eikä geeniklustereista.

http://takkirauta.blogspot.fi/2013/05/ruotsi-tienhaarassa.html

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s