#SaveTheLivingRoom

Trendi on se nykyisin, että yhteisöjen atomisoituminen jatkuu ja suvut tai perheet tuskin enää tuntee toisiaan, kun kaikki on naamat kiinni omissa pikku älypuhelimissa tai tietokoneissa. Kaikki elää vähän niinkun omassa pikku kuplassa, muodostaen oman pikku identiteetin mikä on usein vääristynyt. Teknologian kehittyminen on ollut todellinen atomipommi mikä on heitetty perheiden ja sukujen keskellä ja tällä saattaa olla hyvin arvaamattomia seurauksia vielä.

Family-Digitally-Distracted-at-

South Park:n on ottanut kantaa asian tiimoilta ja loi uusimmassa jaksossaan ”Savethelivingroom”  twitter-kampanjan, missä rohkaistaan perheitä kokoontumaan olohuoneeseen katsomaan tv:tä ym. yhdessä sensijaan, että kukin tuijottaisi omaa ruutua.

b4meoceccaaeyws-jpg-large img_0366

The living room in American culture is in a way going away. We’re so deep into our technology and our social media pages that we have sort of forgotten how to actually be sociable.

So, what if someone DID actually start a movement with this hashtag as well as with the concept at its heart…the attempt to at least spend SOME kind of good quality time with the people you love in the living room!

Watch TV together. Watch a good movie together. Look at a documentary. Play board games. Have a really good intense conversation about life, faith, politics, school, relationships and much more.

https://cartoondailynews.wordpress.com/2014/12/11/savethelivingroom-is-actually-a-great-idea/

Tsekatkaa myös uusin South park jakso joka käsittelee poliittista korrektiutta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s