Oregonin kouluampuja Chris Harper Mercer

USA:ssa on jälleen kerran tapahtunut kouluampuminen ja kyseessä oli tällä kertaa mulatto Chris Harper Mercer. Huhujen mukaan hän oli myös kääntynyt muslimiksi äskettäin, vaikka Islam tuskin oli kovin suuressa roolissa tässä joukkomurhassa.

Ainakin 10 ihmistä kuoli ja ainakin seitsemän haavoittui kouluammuskelussa Oregonissa Yhdysvalloissa eilen torstaina. Ampuja on Chris Harper Mercer, 26, joka sai surmansa tulitaistelussa poliisin kanssa koulun alueella.

Umpquan oppilaitoksessa Roseburgin kaupungissa Mercer käveli luokkahuoneesta toiseen ja kyseli oppilailta heidän uskonnostaan. Silminnäkijöiden mukaan ennen tulen avaamista Mercer käski ihmisiä seisomaan ja ilmoittamaan uskontonsa. Hänellä oli mukana kolme pistoolia ja kivääri. USA:n CNN kertoi että ampuja oli kysynyt uhreilta ovatko he kristittyjä. Jos vastaus oli ollut kyllä, hän oli sanonut:”Hyvä, pääset paratiisiin sekunnin kuluttua.” Ja ampunut.

Blogissaan Mercer ihaili useita julkisuuteen nousseita ampujia. Esimerkiksi Virginiassa toimittajan ja kuvaajan ampuneesta Vester Flanaganista Mercer kirjoitti: ”Olen huomannut, että niin moni ihminen kuten Flanagan ovat yksin ja tuntemattomia, mutta kun he pistävät vähän verta vuotamaan, koko maailman tietää heidät. Mies, jonka tunsi yksi, tuntevat nyt kaikki. Hänen kasvonsa ovat joka ruudussa, hänen nimensä on kaikkien huulilla koko planeetalla, vain yhdessä päivässä. Näyttää siltä, että mitä enemmän ihmisiä tapat, sitä enemmän olet parrasvaloissa”.

602_503_ul

Lue koko jutut täältä:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015100220453380_ul.shtml

Pätkiä miehen blogista ja muista netti-profiileista:

3

1 2

The material world is a lie. For so long we have been taught that what’s important in life is to buy this and have that. To always have the latest fashion, biggest tv, fanciest car, nicest house, and blah,blah, blah. Well, the truth is we’ve become so attached to these things, our spiritual development has been halted. Just like they say in fight club “We become owned by the things we own”. Most people will spend hours standing in front of stores just to buy a new iphone. Those same people will complain about how they don’t have enough money but will always have money to spend on apple products. This attachment produces so much of the stress and worrying in the world today. I used to be like that, always concerned about what clothes I had, rather than whether or not I was happy. But not anymore. Since then I have learned the truth that such attachments are falsehoods and will only bring misery.This is my first blog post, there will be more to come.

Lähde:

Robert Lindsay bloggaajan mukaan kyseessä oli osa tätä ns. Beta-miesten kapinaa, missä ns. betamiehet jotka ei saa naisia tai kunniaa, alfa-miesten pitäessä hauskaa naisten kanssa, ennenpitkää kostavat tämän heille.

Breaking news right now:

Another young man, reportedly an incel like Elliot Rodger and George Sodini, has conducted a mass shooting. This shooting was done at a community college. He wandered through hallways shooting at everyone he saw. Cops came and he shot it out with him. He lived for a while after he was shot, and then he died. It is not yet known if he was killed by the police or his own hand.

The shooting happened at Umpqua Community College in Oregon at 10:38 AM this morning. 7 people were killed, including the shooter, and 7 more were wounded.

The shooter has been identified as Chris Harper Mercer, age 26.

He hung out on a 4chan site called Robot9000 or RK9, which is where a lot of young men who feel they are being passed over by society hang out and attack what they call “normies.” Normies are well-liked and well-adjusted young men.

They often make posts talking about how much they hate normies. There is a strong incel undercurrent with the site similar to PUAHate where Elliot Rodger hung out. Mercer appears to have been some sort of an incel. After he posted his warning telling his fellow Robots not to go to school in the Pacific Northwest tomorrow, a poster said, “Instead of doing that, why don’t you go talk to a woman!”

He, like many RK9 posters, fashioned himself as a Beta. Apparently “normies” may be the Alphas who are getting all the girls and fun. There is a lot of talk about a “Beta Uprising,” which is some sort of violent uprising of the male Betas against the Alphas who oppress them and the society that supports it. Mercer may have talked about and predicted this Beta Uprising.

“Going ER” is Internet shorthand made up by the SlutHate crowd which means “going Elliot Rodger” – for an incel to go on an Elliot Rodger type shooting spree. There is a lot of talk on Sluthate about who is going to be the next poster to Go ER. Here is the Sluthate post talking about the shooting.

Mercer made a post yesterday on R9K predicting this shooting, but no one did anything about it. However, people make threats on 4chan all the time. They come so often and usually don’t amount to anything so no one bothers to do anything about it. Also users say that finding threats and investigating them is the job of the police, not the posters.

After the George Sodini shooting and the Elliot Rodger shooting, I predicted that there were going to be more of these explosive outbursts by incel males, and I was right.

cqrilzzweaazg-v

https://robertlindsay.wordpress.com/2015/10/01/another-incel-goes-er-elliot-rodger-shoots-up-college-15-dead-20-wounded/

Media levitti vääriä huhuja tekijästä

Mielenkiintoisesti nuo Amerikan ylilautalaiset 4chan:ssa sai uskoteltua aluksi, että tekijä olisi ollut täysin syytön Toby Reynolds ja massamedia alkoi levittää huhuja hänestä. Hän oli myös tuollainen yksinäinen ”häiriintynyt tapaus” joka postailee nettiin ja youtubeen vihaisia viestejä.

http://libertynews.com/2015/10/breaking-is-this-the-oregon-shooter-4chan-forum-says-his-name-is-toby-reynolds/

62932761b049f6d3910182d7216b7521

Mutta hän on siis täysin syytön, ja hän voinee nyt saada hyvät rahat haastamalla porukkaa oikeuteen.

Pohdintaa koulumurhasta

USA:ssa noita joukkomurhia sattuu parin kuukauden välein, missä joku mielisairas tai syrjäytynyt nuorukainen lahtaa satunnaisia ihmisiä. USA:ssa on myös tehty tutkimuksia aiheen tiimoilta.

Lluin kirjan missä kirjan kirjoittaja oli analysoinyt niitä, lisäksi hän työkseen oli hoitanut ns. potentiaalisia kouluampujia – satojan jos ei tuhansia sellaisia – ja siltä pohjalta hän oli kirjoittanut kirjan.
Hän tutkimuksiinsa vedoten väittää, että koulukiusaamisen ja kouluampujien välillä ei olisi kovin suurta korrelaatiota USA:ssa, kukaan USA:n kouluampujista ei edes ampunut ketään sellaisia jotka olisi heitä kaltoin kohdellut. Monet heistä jopa oli itse koulukiusaajia tai muuten hyvin väkivaltaisia.

Kouluampujat USA:ssa menee yksinkertaisesti kolmeen kategoriaan tai useampaan samanaikaisesti:
1.Psykopaatit.
2.Psykoottiset
3.Traumatisoituneet.

Esim. Tuo Eric Harris – oli analyysien mukaan oikeasti itse koulukiusaaja ja hänen koulukiusattuna olo oli oikeasti liioiteltua, päinvastoin monet pelkäsi häntä. Hänellä oli käsittääkseni jonkin sortin fyysinen vamma, mikä aiheutti hänelle turhautumista kun hän ei siten olisi voinut seurata sukunsa armeija-perinteitä. Hän oli myös perinteinen psykopaatti. Noh niimpä hän sitten päätti jäädä historiaan lahtaamalla niin paljon kuin mahdollista.

Sitten taas esim. tuo Seung-Hui Cho, oli psykoottinen: hänellä oli harhoja ja skitsofrenisia oireita päällä minkä seurauksena hän sitten päätyi lahtamaan puoli koulua. Eihän tuo Cho:kaan mikään koulukiusattu ollut.

Kaikkien analyysien mukaan hän on tullut siihen lopputulokseen että se luokan herkkä itkijä jota kaikki kiusaa ei tilastojen valossa päädy kostoihin ja lahtamaan kouluja, sensijaan se outo hemmo joka istuu luokan takarivissä, jota kaikki pelkää tai välttää – päätyy siihen.

Mihin lokeroon, te hänet laittaisitte?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s