Islamilla ei ole mitään tekemistä Islamin kanssa

Ai terrorismilla ei ole mitään tekemistä Islamin kanssa?

Jon McFaith kertoo Freedom-sivustolla, että siinä tapauksessa islamilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Välittömästi sen jälkeen kun ISIS:in tekemäksi väitetty siviilien massamurha oli tapahtunut Tunisiassa, David Cameron, Yhdistyneiden Kuningaskuntien pääministeri, vakuutti briteille ja kaikille ei-muslimeille koko maailmassa, että iskua ei “tehty islamin nimissä”.

 “islam on rauhan uskonto.” Tappajat tekivät sen paremminkin “vääristellyn ja väärinymmärretyn ideologian nimeen”.

Islam-has-nothing-to-do-with-Islam-signage1-620x465

Uskon tietysti mitä hän sanoo.

On todella huojentavaa, että maani johdossa on noin syvällisesti islamiin tutustunut mies. Ehkä meidän pitäisi kutsua häntä Mufti Sheik Imam Ajatolla Cameroniksi, mikä ilmentäisi hänen suurta oppineisuuttaan islamin uskossa.

Minäkö sarkastinen?

Ehei, kuuntele:

Vähän aikaa sitten kokonainen lauma islamin asiantuntijoita sekä UK:ssa että USA:ssa julkaisivat pitikiä kirjoituksia siitä kuinka ISIS on epäislamilainen. Muun muassa he julistivat, että voidakseen julistaa “fatwan” täytyy julistajan tuntea islam täydellisesti – sinun on tiedettävä islamista ihan kaikki.

Ja ymmärsi hän sitä tai ei, Cameron on julistanut fatwan.

Hyökkääjät huutavat aina “Allahu Akbar” varmoina siitä, että he ovat muhajedin (muslimisotureita) ja shahid (muslimimarttyyreita, jotka todistavat – sanan “shahid” varsinainen merkitys – Pyhää Islamin uskoa tekemällä joukkomurhan) ja uskoen täydelleen Allahin lupaukseen Pyhässä Koraanissa, islamin pyhässä kirjassa, että kuollessaan he pääsevät “paratiisiin” ja Allah palkitsee heidät – 72 neitsyttä ynnä muuta sellaista.

Niinpä kun Cameron antaa ymmärtää, että heidän teoillaan ei ole “mitään tekemistä islamin kanssa”, hän antaa uskonnollisen tuomion, fatwan.

Hänellä siis täytyy olla kaiken kattava tieto islamista.

Eikä hän ole ainut. Kokonainen lössi poliitikkoja, muslimijohtajia ja muita ovat toistaneet samaa sanomaa.

Tehdään tämä asia nyt selväksi: ISISillä (ja sen liittolaisilla) ei ole MITÄÄN TEKEMISTÄ ISLAMIN KANSSA, Piste. Loppu.
Pohditaan sitten sitä, millä ei ole “mitään tekemistä islamin kanssa.”

Islam perustuu kirjoituksiin: shariaan, sunnaan (sirat ja hadith) ja Koraaniin. Sillä on myös profeetta, Muhammed (moraalin ja jumalallisen käytöksen huipentuma) sekä jumala, Allah.

Käydään läpi ne yksi kerrallaan:

Sharia-laki

Al-Shabaab on tehnyt hyökkäyksiä Somaliaa ympäröiviin ei-muslimimaihin.

Boko Haram ja ISIS ottavat seksiorjia.

Molemmat teurastavat riemuisasti toisuskoisia.

Kuten tiedämme, näillä asioilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Allahin pyhä ja täydellinen laki, joka tunnetaan myös nimellä sharia (katso esim. “reliance of the traveller”), sisältää pitkiä jaksoja, joissa selitetään kuinka muslimien tulee ottaa seksiorjia ja tehdä ryöstöretkiä toisuskoisten maille, jotka ovat islamilaisen valtion rajanaapureita ja kuinka ne, jotka vähänkin vastustelevat, pitää tappaa.

Koska näillä laeilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa ja jos osalla Allahin pyhistä ja täydellisistä laeista ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, silloin ei luonnollisesti muillakaan sharian laeilla ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Sunna

Sunnaan kuuluu Sirat, Muhammedin elämäkerrat, ja hadith, Muhammedin puheet.

Varhaisimman Muhammedin elämäkerran on kirjoittanut ibn Ishaq/ibn Hisham. Teos sisältää seksiorjien ottamista ja toisuskoisten tappamista.

Tiedämme, että näillä asioilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, ja niinpä tällä siralla – niistä vanhimmalla ja arvostetuimmalla – ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Maineikkaimmat hadith-kokoelmat sunnimuslimien parissa ovat Muslim ja Bukhari. Ne ovat niin arvostettuja, että ne kuuluvat monien sunnien mielestä islamin kirjoitusten “kaanoniin” (poikkeuksena he, jotka hyväksyvät vain Koraanin).

Sellaisen organisaation kuin “Political Islam” mukaan näiden sahih-kokoelmien jihadiin viittaavissa jakeissa 98% (ota tai jätä) käsittelee miekalla käytävää jihadia ja vääräuskoisten tappamista.

Koska tiedämme, että tuollaisella asenteella toisuskoisia vastaan ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, ei näillä haditheilla voi olla mitään tekemistä islamin kanssa,

Muslim ja Bukhari, jotka molemmat hylkäsivät noin 99% kaikista käsiinsä saamasta materiaalista huonona tai keksittynä, kun he kokosivat näitä sahih-kokoelmiaan, ja joissa kaikki hadithit noudattavat näitä tiukkoja vaatimuksia ja ovat siksi “sahih” – s.o. oikea/tosi.

Jos siis koko joukolla heidän haditheistaan ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, silloin meidän on ajateltava, ettei muillakaan haditheilla ole mitään tekemistä islamin kanssa, koska muutoin ajaudumme kaksinaismoralismiin

Muhammed

Muhammed on “täydellinen ihminen” (al-Ihsan al-Kamil) ja Koraanin mukaan täydellinen esimerkki koko ihmiskunnalle kaikkina aikoina.

Muhammed otti orjia, raiskasi, tappoi ja ryösti vääräuskoisia. Kuten tiedämme, tällaisilla teoilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, ja niinpä voimme sanoa, että Muhammedilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Joutuisimme jälleen kaksinaismoralismiin, jos alkaisimme poimia “rusinoita pullasta” Muhammedin tekojen suhteen. Ottaen huomioon, että Muhammed oli “täydellinen ihminen” tämä olisi vaan niin kauhean väärin.

Koraani

NOTHING-TO-DO-WITH-ISLAM

Koraanissa on noin 112 jaetta, jotka ovat väkivaltaisia ja monet niistä käsittelevät vääräuskoisten tappamista. Koraanin väitetään olevan Allahin, islamin jumalan, joka on “al-Haqq” (totuus), suoraa puhetta.

Niinpä joka ikisen sanan Koraanissa täytyy olla Allahin puhetta ja se on oltava totuus. Mutta mehän tiedämme, että “väkivaltaisilla jakeilla” ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Jos osalla Koraania ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, silloin se ei voi olla Allahin suorasanaista puhetta, eikä se voi olla totuus.

Jälleen, välttääksemme kaksinaismoralismin, meidän on pakko päätellä, että Koraanilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Allah

Allah on se jumala, joka ‘ilmestyy’ Koraanissa (voimme unohtaa aikaisemmat abrahamilaiset kirjoitukset, koska Koraani kertoo meille niiden olevan väärennettyjä) ja Koraanissa Allah itse antaa ohjeita tappaa, vahingoittaa ja orjuuttaa vääräuskoisia.

Me tiedämme, että sellaisilla teoilla ja käskyillä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, josta seuraa, että Allahilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Johtopäätös

Kun otamme premissiksi väitteen, että terrorismilla “ei ole mitään tekemistä islamin kanssa”, päädymme tähän loogiseen johtopäätökseen:

• Sharialla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
• Sunnalla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
• Muhammedilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
• Koraanilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
• Allahilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
Niinpä millään islamin perustana olevilla kirjoituksilla tai henkilöillä ei itse asiassa ole yhtään mitään tekemistä islamin kanssa.

Voimme tiivistää tämän pähkinänkuoreen:

Islamilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Islam-has-nothing-to-do-with-Islam-signage1-620x465

http://mvlehti.net/2015/11/14/ai-terrorismilla-ei-ole-mitaan-tekemista-islamin-kanssa/

Lainauksia koraanista.

Ilmoitettu Medinassa.

4:150-151. Ne, jotka kieltävät Jumalan ja hänen profeettansa ja tekevät eron Jumalan lähettämien profeettain välillä sanoen: ”Me uskomme eräisiin, mutta emme usko toisiin heistä” ja koettavat löytää keskitien, ne ovat todella uskottomia, ja uskottomille Me olemme valmistanut häpeällisen rangaistuksen.

2:106. Kumotessamme jonkun kohdan ilmoituksestamme tai antaessamme sen unohtua me asetamme paremman tai samanlaisen tilalle. Etkö tiedä, että Jumala on joka asiassa kaikkivaltias?

(Ilmoitettu Medinassa, kronologisessa järjestyksessä 87. suura 114:sta)

2:191. Surmatkaa [uskottomat], missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä pakanuuteen käännyttäminen on pahempi kuin murha. Mutta älkää taistelko heitä vastaan Rauhoitetun temppelin lähellä, jolleivät he hyökkää päällenne siellä; mutta jos he hyökkäävät, niin tappakaa heidät. Sellainen on oleva uskottomien palkka.
2:193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen
2:216. Teidät on määrätty sotimaan, vaikka se on teille vastenmielistä. Mutta voi sattua, että teillä on vastenmielisyys jotakin asiaa kohtaan, vaikka se on teille hyödyllinen, ja voipa sattua, että teillä on halu johonkin, vaikka se on vahingollista teille. Jumala tietää, mutta te ette tiedä.

(Ilmoitettu Medinassa, 89/114)

3:73. Älkää uskoko muita kuin uskontoanne todella noudattavia!
3:118. Te, jotka uskotte, älkää antautuko avomieliseen ystävyyteen muiden kuin teikäläisten kanssa; muut eivät jätä turmelematta teitä. He halajavat teidän perikatoanne, heidän vihansa on jo pursunut heidän suustansa; mutta se, mikä heidän sydämissään piilee, on vielä pahempaa.
3:157. ja jos kaadutte tai kuolette Jumalan sotaretkellä, niin on totisesti Jumalan anteeksianto ja lupaus parempi kuin kaikki se maallinen, mitä olette saaneet kootuksi.

(Ilmoitettu Medinassa, 92/114)

4:15. Niitä teidän naisianne vastaan, jotka tekevät huorin, on teidän kutsuttava joukostanne neljä todistajaa; jos he todistavat heidät syyllisiksi, niin pitäkää heidät eristettyinä asunnoissanne, kunnes kuolema heidät korjaa.
4:34. Miehet olkoot naisten esimiehiä, koska Jumala on asettanut heidät näihin nähden korkeampaan asemaan, ja myöskin niiden suoritusten tähden, joita miesten on omaisuudestaan naisten hyväksi tehtävä. Hyveelliset naiset ovat alistuvaisia ja vaalivat huolellisesti, kätkössä, kaikkea sitä, minkä Jumala on kätköön tarkoittanut. Mitä niihin tulee, joiden puolelta kohtaatte uppiniskaisuutta, niin varoittakaa heitä, erottakaa heidät vuoteestanne ja kurittakaa heitä, mutta jos he silloin tottelevat teitä, niin älkää etsikö riitaa heidän kanssaan.
4:74. Taistelkoot siis Jumalan retkellä ne, jotka tämän elämän hinnalla tavoittelevat tulevaa. Sille, joka taistelee Jumalan retkellä, kaatuupa hän tai voittaa, annamme Me jalon palkinnon.
4:89. He toivoisivat, että te tulisitte uskottomiksi, aivan kuin he itse ovat, ja siten heidän kaltaisikseen. Älkää ottako itsellenne ystäviä heidän joukostaan, ennenkuin he lähtevät kodeistaan Jumalan retkelle. Jos he palaavat entiseen vihamielisyyteensä, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä heidät kohtaattekin.

(Ilmoitettu Medinassa, 112/114)

5:33. Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus.
5:45. Me määräsimme heille siinä: henki hengestä, silmä silmästä nenä nenästä, korva korvasta ja hammas hampaasta samoin kuin haava haavasta; mutta ken ehättää (kostamaan) tuomiotta, jääköön enemmättä hyvityksettä; kuka taasen ei tuominnut niin kuin Jumalan ilmoitus määrittelee, kuuluu väärintekijöihin.

(Ilmoitettu Medinassa 88/114)

8:59-60. Äläkä salli uskottomien ajatella pääsevänsä voitolle. Eivät he osaansa vältä. Ja varustakaa (muslimit) heitä vastaan niin suuri sotavoima ja hyvin ravittuja ratsuja kuin vain voitte, säikyttääksenne siten sekä Jumalan vastustajat että omat vihollisenne ja myöskin muut, joita ette tunne, mutta jotka Jumala tuntee.

(Ilmoitettu Medinassa, useimmiten pidetty viimeisenä ilmoitettuna suurana.)

9:5 […] vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.
9:41. Lähtekää retkelle, kevyesti ja myös raskaasti aseistetut, ja pankaa alttiiksi varallisuutenne ja henkenne Jumalan asian hyväksi! Tämä on parasta teille, jospa sen vain tietäisitte.
9:73. […] taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan.
9:111. [uskovaiset] taistelevat Jumalan asian puolesta: he surmaavat ja heitä surmataan, kuten Hän on sitovasti luvannut toorassa, evankeliumissa ja Koraanissa, ja kuka täyttää uskollisemmin lupauksensa kuin Jumala? […] Juuri tämä on ylin onni.
9:123. Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.

(Ilmoitettu Medinassa, 102/114)

24:2. Haureudenharjoittajille antakaa kullekin sata iskua nahkaruoskalla, älkääkä salliko myötätuntonne heitä kohtaan estää täyttämästä Jumalan käskyä, mikäli uskotte Jumalaan ja tulevaan päivään. Joidenkuiden uskovaisten tulee olla todistajina heitä rangaistaessa.
24:31. Sano myös uskovaisille vaimoille, että luovat silmänsä maahan ja hillitsevät halujaan eivätkä näyttele sulouttaan tavallisuudesta poiketen ja että huntu verhoaa heidän povensakin. Älkööt he näyttäkö sulouttaan muille kuin [aviomiehelleen, tietyille miespuolisille sukulaisille tai naisorjille]

(Ilmoitettu Mekassa, 42/114)

25:52. Älkää siis suostuko uskottomiin, vaan taistelkaa kaikin voimin heitä vastaan.

(Ilmoitettu Mekassa, 49/114)

28:86. […] Älä siis milloinkaan tue uskottomia!

(Ilmoitettu Medinassa, 90/114)

33:59. Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä.
33:60-61. Jos teeskentelijät, sydämessään vilpilliset ja kaupungin yllyttäjät eivät lakkaa pahuutta levittämästä, Me totisesti annamme sinulle vallan heidän suhteensa, niin etteivät he kauankaan saa olla naapureinasi kaupungissa; sellaiset joutuvat maanpakoon, ja missä ikinä heidät tavataan, heidät pidätetään ja armotta tapetaan.

(Ilmoitettu Medinassa, 91/114)

60:1. Te, jotka uskotte, älkää pitäkö Minun ja omia vihollisianne ystävinänne.

 

Vuonna 2014 julkaistussa kyselytutkimuksessa selvitettiin useiden maiden muslimien suhtautumista väkivallan ja terroritekojen tekemiseen islamin hyväksi. Kysymys kuului suomennettuna:

“Joidenkin ihmisten mielestä itsemurhapommit ja muut väkivallan muodot siviilejä kohtaan ovat oikeutettuja, jos puolustetaan islamia sen vihollisilta. Toiset taas uskovat että tällainen väkivalta ei ole millään perusteella oikeutettua. Onko sinun mielestäsi tällainen väkivalta islamin puolustamiseksi usein oikeutettua, joskus oikeutettua, harvoin oikeutettua vai ei koskaan oikeutettua?”

Tulokset olivat hälyttäviä. Turkissa 18% muslimeista vastasi tähän kysymykseen ‘usein’ tai ‘joskus’ oikeutettua! Kyseessä on maa, joka havittelee pääsyä EU:n jäseneksi. Egyptissä lukema oli puolestaan vieläkin korkeampi: 24% muslimeista hyväksyi väkivallan islamin hyväksi. Gazassa jopa 62% muslimeista hyväksyi väkivallan uskontoon vedoten. Tutustu tutkimukseen täällä.

Puheet siitä, kuinka islamilla ei ole mitään tekemistä väkivallan kanssa, voi vetää vessanpöntöstä alas. Vaikka vain harvat muslimit radikalisoituvat ja tekevät näitä hirveitä väkivallan tekoja, jo paljon suurempi joukko muslimeista hyväksyy terrorin Allahin nimeen. Tämä ei ole mikään ihme, sillä muslimien usko nousee profeetta Muhammadin elämästä ja Koraanista. Ja tuosta kirjasta voi jokainen lukea itse esimerkiksi seuraavat kehoitukset:

Suura 5:33-34
Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkotetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus, lukuun ottamatta niitä, jotka katuvat, ennen kuin te saatte heidät valtaansa

Suura 8:12-13
Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.» Ja tämä siksi, että he niskoittelevat Jumalaa (Allahia) ja Hänen lähettilästään (Muhammed) vastaan, sillä jos joku niskoittelee Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan, on Jumala totisesti ankara rangaistessaan.

Suura 9:5
Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään.

muslim-views

http://sebastiantynkkynen.com/2015/11/16/vakivalta-islamin-hyvaksi-on-tutkitusti-laajasti-hyvaksyttya-muslimien-keskuudessa/

—————————————————————————————

Ps. myöskään Juutalaisuudella ei ole mitään tekemistä Juutalaisuuden kanssa.

JUUTALAISIA KIRJOITUKSIA JOTKA KUVAILEVAT EI-JUUTALAISET ELÄIMINÄ

”Vain juutalaiset ovat ihmisiä, ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä, ne ovat ihmiskarjaa”
– Kerithuth 6b page 78, Jebhammoth 61a

”Ei-juutalaiset luotiin palvelemaan juutalaisia orjina” [2]
– Midrasch Talpioth 225

”Ei-juutalaisia täytyy välttää enemmän kuin sairaita sikoja”
– Orach Chaiim 57, 6a

”Seksi ei-juutalaisen kanssa on kuin seksiä eläinten kanssa”
– Kethuboth 3b

”Ei-juutalaisten syntymäkäyrää on painettava alas massiivisesti” [3]
– Zohar II, 4b

”Aivan kuten korvaat kadotetut lehmät ja aasit tulee sinun korvata kuolleet ei-juutalaiset” [4]
– Iore Dea 337,1

”Jumala ei ole milloinkaan vihainen juutalaisille, ainoastaan ei-juutalaisille”
– Talmud IV / 8 / 4a

”Juutalaisen on rukoiltava kolmesti päivässä, koska Jumala ei tehnyt hänestä ei-juutalaista, naista tai typerystä”
– Talmud V / 2 / 43b + 44a

”Juutalainen ei tee aviorikosta ei-juutalaiselle… juutalaiselle rangaistavaa on ainoastaan toisen juutalaisen vaimon kanssa pettäminen. Ei-juutalaisen vaimoa ei lasketa”
– Talmud IV / 4 / 52b

”Ei-juutalaisella ei ole vaimoa, niiden vaimot eivät oikeasti ole niiden vaimoja”
– Talmud IV / 4 / 81 + 82ab

”Te juutalaiset loitte minut, Jahven, ainoan todellisen ruhtinaan maailmassa, siksi teen teistä ainoat hallitsijat maailmassa”

”Joka haluaa olla nokkela työskennelköön raha-asioiden parissa, sillä Toorassa ei ole tärkeämpiä kulmakiviä koska se on kuin virtaava lähde”
– Talmud IV / 3 / 173b

”Juutalaisten on aina pyrittävä pettämään ei-juutalaiset” [5]
– Zohar I, 168a

”Ei-juutalaisen omistus kuuluu sille juutalaiselle joka sitä ensin käyttää”
– Babba Bathra 54b

”Jos kaksi juutalaista on pettanyt ei-juutalaisen, heidän on jaettava voitot”
– Choschen Ham 183,7

”Jokainen juutalainen saa käyttää valheita ja petoksia saattaakseen ei-juutalaisen vararikkoon”
– Babba Kama 113a

”Ei-juutalaisen omistukset ovat kuin ei kenenkään omistava aavikko, ja jokainen juutalainen joka ottaa omaisuuden haltuun saa tehdä sen”
– Talmud IV / 3 / 54b

”Juutalainen saa hyväksikäyttää ei-juutalaisen erehdystä pettämällä hänet”
– Talmud IV / 1 / 113b

”Juutalainen saa harrastaa kiskontaa ei-juutalaiselta” [6]
– Talmud IV / 2 / 70b

”Kun Messias saapuu tulee kaikista juutalaisten orjia”
– Erubin 43b

”Joka ei tottele Rabbia ansaitsee kuolla… kukatahansa joka ei tottele Rabbeja ansaitsee kuolla ja häntä rangaistaan helvetissä kiehuvalla lannalla.”
– Erubin 21b

”Jos juutalainen haluaa tehdä pahaa, tulisi hänen mennä kaupunkiin missä häntä ei tunneta ja tehdä paha siellä”
– Moed Kattan 17a

”Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä. Vain juutalaiset ovat ihmisiä
– Baba Mezia 114a-114b

”Juutalaiset ovat jumalallisia. Jos ei-juutalainen lyö juutalaista, silloin ei-juutalainen on tapettava. Juutalaisen lyöminen on sama kuin löisi Jumalaa”
– Sanhedrin 58b

Juutalaisilla on oikeus huijata. Juutalaisen ei tarvitse maksaa ei-juutalaiselle palkkaa työstä
– Sanhedrin 57a

Juutalaiset saavat varastaa ei-juutalaisilta – Baba Mezia 24a

Jos juutalainen löytää ei-juutalaisen hukkaaman tavaran, ei hänen tarvitse palauttaa sitä
– (Affirmed also in Baba Kamma 113b)

Juutalaiset saavat ryöstää ja tappaa ei-juutalaisia. Kun juutalainen murhaa ei-juutalaisen ei siitä anneta kuolemanrangaistusta. Mitä juutalainen varastaa ei-juutalaiselta on hänen
– Sanhedrin 57a

Ei-juutalaiset ovat lain suojelun ulkopuolella ja Jumala on ”määrännyt heidän rahansa Israelille.”
– Baba Kamma 37b

Juutalaiset saavat valehdella ei-juutalaisille. Juutalaiset saavat käyttää valheita ympärileikatakseen ei-juutalaisen
– Baba Kamma 113a

Ei-juutalaiset lapset ovat ali-ihmisiä. Kaikki ei-juutalaiset lapset ovat eläimiä
– Yebamoth 98a

Ei-juutalaiset tytöt ovat saastaisia syntymästään lähtien
– Abodah Zarah 36b

Ei-juutalaiset pitävät seksistä lehmien kanssa
– Abodah Zarah 22a-22b

Juutalainen voi harrastaa seksiä lapsen kanssa kunhan lapsi on nuorempi kuin 9-vuotias.
– Sanhedrin 54b

”Kun aikuinen mies harrastaa seksiä pienen tytön ei siinä ole mitään pahaa.”
– Kethuboth 11b

”Ei-juutalaisen tappaminen on sama kuin villi-eläimen tappaminen.”
– Sanhedrin 59a

”Jopa parhaat ei-juutalaiset tulisi tappaa.”
– Abodah Zara 26b

”Puhuminen jumalallisista siteistä ei-juutalaisten kanssa, on sama kuin kaikkien juutalaisten tappaminen, koska jos pakanat tietäisivät mitä opetamme heistä he tappaisivat meidät avoimesti.”
– Libbre David 37

”Seksuaalinen kanssakäyminen pienen tytön kanssa on luvallista mikäli hän on kolmen vuoden ikäinen.”
– Yebhamoth 11b

”Jeesus on helvetissä ja hänen rangaistuksensa on kiehua siemennesteessä. Kristityt keitetään lannassa”
– Gittin 57a

”Jos selviää että joku on antanut israelilaisten rahoja ei-juutalaisille, silloin on vakavan harkinnan jälkeen löydettävä tapa millä ei-juutalainen pyyhitään maan päältä.”
– Choschen Ham 388, 15

”Juutalainen saa pitää kaiken löytämänsä mikä kuuluu Akumille (ei-juutalaiselle). Koska se joka palauttaa ei-juutalaisen kadottaman tavaran tekee syntiä lakia kohtaan lisäämällä konnien lakien voimaa. On kuitenkin ylistettävää, jos kadotettu tavara palautetaan Jumalan nimessä ja kristityt ylistävät juutalaisia ja näkevät heidät kunniallisina ihmisinä.”
– Choschen Ham 266, 1

http://www.viewzone.com/g-tora.html

Näin puolustukseksi haluan kuitenkin lisätä, että Islamin tai juutalaisuuden kanssa on turha yleistää, sikäli kun ne on kuitenkin haarautunut moniin eri suuntiin, ja jonkun ”Islam” saattaa olla hyvinkin erilaista kuin toisen omaksuma ”Islam”.

589843396-1353984296824

Tietenkin fakta on se, että suurimmassa osassa muslimimaissa ns. Islam sekoittuu paikallisiin heimotraditioihin ja usein ns. ikivanhat maan sisäiset heimoperinteet on paljon vahvempia kuin ns. puhdas Islam.  Niinsanottu ”puhdas Islam” on lähinnä relevanttia arabien keskuudessa, ja onhan kyseessä noin muutenkin pitkälti arabien luoma uskonto joka levisi valloitusretkien myötä muualla maailmaan, missä siihen ymmärrettävästi suhtaudutaankin vähemmän intohimoisesti. Tästä huolimatta monissa maissa,  radikaali Islam on kohtuu suosittua kansan keskuudessa.

The poll of European attitudes towards the group, carried out by ICM for Russian news agency Rossiya Segodnya, revealed that 16% of French citizens have a positive opinion of ISIS. This percentage increases among younger respondents, spiking at 27% for those aged 18-24.

The survey also tested attitudes in Britain and Germany and found that 7% of British citizens responded favourably to ISIS. However, UK polling showed an inverse demographic trend to that of France, with support for ISIS rising with age. 4% of 18-24-year-olds saying they either strongly or somewhat support ISIS, compared to 6% of 24-35-year-olds surveyed and 11% of 35-44-year-olds. Positive attitudes to ISIS in Germany showed less divergence, remaining between 3% and 4% for all age groups.

http://www.newsweek.com/16-french-citizens-support-isis-poll-finds-266795

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s