USA:n valkoiset nationalistit kääntymässä mormoneiksi?

 • USA:n ja ns. länsimaiden yksi suosituimmista ns. valkoisten nationalistien ja natsien sivustoista on Daily Stormer. Sen ylläpitäjä on Andrew Anglin. White-Supremacist41871153676
 • Daily Stormer on noussut suosituksi lähinnä sen takia, että sen linja edustaa ns. uutta sukupolvea, eikä ole niin änkyrämäinen saati revisionistinen. Se on tyypillinen Amerikkalaisten tuotos, joka tuntee esim. Natsi-Saksaa kohtaan lähinnä uteliaisuutta mutta ei sen kummempaa uskollisuutta. Daily Stormerin toimitus on kiinnostunut lähinnä juutalaisten ja ”mustien” mollaamisesta ja ns. valkoisten edun ajamisesta. Yksi sivun nousevia teemoja on myös yleinen feminismin ja poliittisen korrektiuden vastustaminen, sivusto on erittäin pro-miehet tyylinen, ja suurin osa jäsenistä olisi tyytyväisi jos naiset pitäisi turpansa kiinni ja alistuisi valkoisille miehille.
 • Viime aikoina sivuston ylläpitäjä ja toimitus on alkanut flirttailemaan toden teolla ns. kristillisten liikkeitten kanssa, ilmeisesti he ovat tajunneet, että USA:ssa saati länsimaissa ei tule koskaan tapahtumaan Hitlerin jälleensyntymistä ja kaikki yritykset siihen kohti tulee epäonnistumaan. Heille näyttää riittävän se, että ainakin saadaan naiset nyrkin ja hellan väliin.
 • Uusimmassa Daily Stormerin pääjutussa Andrew Anglin suunnitteleekin liittyvänsä mahdollisesti mormoneihin.

Though anyone would have to admit some of their material is a little bit weird, Mormons are fantastic people and truly are the last main base of White civilization in North America.

I salute them for not collapsing under the pressure of the faggot agenda.

Sometimes, I wish the whole country would have adopted this bizarre religion.

It isn’t really even that bad. Here’s a video attacking it, but watching it you’re like “hm, could be worse.”

Maybe I should join…

http://www.dailystormer.com/mormons-hold-down-the-fort-against-faggotry/

 • Mormonit noin yleisesti onkin yksi USA:n uskonnoista, johon valkoisten nationalistien kannattaa liittyä. Mormonit on pääasissa valkoisia ja heillä on yksi maan korkeimmista syntyvyyksistä, eli heidän määränsä on kasvussa. Mormonit myös pitkään suhtautui vihamielisesti mustia kohtaan ja aina 1978 luvulle asti, mustilta oli kiellettyä edetä papiksi ja suhtautuminen heihin oli muutenkin vihamielistä, siksi USA:ssa etenkään ei ole kovin paljoa mustia mormoneita.
 • Kuten joku asian tiivistää kommenteissa:

Though its foundations are fantastically retarded, which I have a Very hard time getting past…
A few positive things I’ve always thought great about their culture.
Formerly, recently even, believed blacks to be devil spawn.
Formerly Polygamists with huuuge all white families. Still have big families.
The girls tend to be very husband hungry and traditionally submissive (dated one). Anti western outlook on family which is good.
Prepper oriented.
Formerly had an armed, extremely violent defensive paramilitary arm.
Very tribal, devious and power seeking like Jews (we’ll need to be to outjew them).

Their mythology is nuts, their adherents extremely culty, the leadership is corrupt as hell…but if it enables white survival…it may not be the worst thing.
I’ve always felt, opposite to Gage’s recent vid, that this movement is going to require a substance and dedication that only religious fanaticism can bring. Unfortunately, traditional Christianity doesn’t seem to have the balls for it any more… We may need to consider all options.

 • Valkoiset nationalistit ovat tajunneet, että heidän määränsä on laskussa lähes jokaisessa USA:n osavaltiossa, ja ainoa keino heidän tulevaisuudelle on liittyä johonkin ääri-konservatiiviseen uskontoon joka takaa korkean syntyvyyden ja konservatiiviset arvot.

original (2)

 • Suurin osa mormoneista elää maan länsi-osissa ns. mormoni käytäväksi kutsulla alueella.

LDS_Percentage_of_Population_2000

 • Ja siellä onkin maan korkeimpia syntyvyyksiä, kuten esim. Utah:ssa.

original (1)

 • Mormoneilla on yleisesti ottaen noin 3.0/nainen syntyvyys USA:ssa, lisäksi on joitain ääri-mormoni liikkeitä siellä täällä joissa on vielä korkeampi syntyvyys ja moniavioisuus on yleistä.
 • 86% mormoneista on ei-latino valkoisia ja luultavasti monet noista latinoistakin on kohtuu valkoisia, joten kovin paljon vähemmistöjä liikkeessä ei ole. Mormons5revised
 • Mormoneilla on myös jonkin verran natsi-yhteyksiä historiassa ja heillä on ollut positiivisia asenteita heitä kohtaan aikoinaan.original (4)

Itse olen käynyt tutustumassa mormoni-liikkeeseen Suomessa jonkin verran, en toki ole mormoni itse. Mormoni-liike on ihan kiintoisa ja yrittää Suomessakin saada nuoria nopeasti naimisiin ja tekemään lapsia, tosin en usko, että kovin suurella menestyksellä. Mikään natsi-liike ei kyseessä ole kuitenkaan. B)

original (3)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s