Päivän suvakki-analyysit – Pariisin iskut

 • RT:ssä eli Russian Today uutissivustolla uutisoitiin kuinka länsimaalaisessa sosiaalisessa mediassa kritisoitiin sitä kuinka Pariisin iskut vie kaiken huomion, vaikka terroristit teki iskuja muuallekkin ympäri maailmaa.

Social media users are embracing the #PrayForNigeria hashtag, criticizing main stream media for ignoring or underreporting the latest terrorist attacks there, as an outpour of prayers and sympathy continues to flow to victims of Islamic State in Paris.

 • Yksi Twitterin käyttäjä nimeltä Fallen Angel, jolla on 16 000 seuraajaa siellä, oli päässyt omalla viestillään RT:n uutiseen esimerkkinä, muitten ohella.

Fallen Angel (@Kellins_Angel) Twitter - Google Chrome 19.11.2015 165656

Päätin vähän tarkastella millainen tuo esimerkkitapaus noin muuten on:

-Kyseessä on siis tuollainen perus 18-v tyttönen jostain länsimaasta.

Fallen Angel (@Kellins_Angel) Twitter - Google Chrome 19.11.2015 165847

Maailmalla tapahtuu, mutta ilmeisesti mainstream media ei raportoi tasapuolisesti. ;(

Fallen Angel (@Kellins_Angel) Twitter - Google Chrome 19.11.2015 165656

Fallen Angel (@Kellins_Angel) Twitter - Google Chrome 19.11.2015 165301

Väsymystä pukkaa myös, kumma juttu. Ehkä maailman kaikkien ongelmien kantaminen on stressaavaa?

Fallen Angel (@Kellins_Angel) Twitter - Google Chrome 19.11.2015 164850

Kun vähän raapaisee pintaa, niin esiin tulee mielenterveysongelmia:

Fallen Angel (@Kellins_Angel) Twitter - Google Chrome 19.11.2015 174005

Kenenkään tunteita ei saa loukata, poliittinen korrektius kunniaan!!

Fallen Angel (@Kellins_Angel) Twitter - Google Chrome 19.11.2015 165816

Mitä me tästä opimme?

 • Monet naiset ja etenkin suvakki-naiset ovat ylitunteellisia ja epävakaita eikä heidän kannata sekoittaa päätään politiikalla tai muilla stressaavilla asioilla.
 • Heille on tärkeätä, että kaikki ovat onnellisia ja tasavertaisia riippumatta siitä mikä on asioitten todellinen laita, siksi he haluavat osoittaa solidaarisuutta niin Nigerian kuin Pariisin uhreille tasapuolisesti.
 • Monet heistä saattaa myös kokea yksinäisyyttä tai mielenterveysongelmia, mikä omalta osaltaan saa heidät vain radikalisoitumaan ajatuksissaan.
 •  Eurooppalaisille oleellista on Euroopan asiat, koska se mikä tapahtuu jossain päin Eurooppaa voi tapahtua myös meillä, siksi niistä uutisoidaan enemmän kuin toiselle puolella maailmaa tapahtuvista asioista – joilla ei ole suoranaista vaikutusta meihin. On myös täysin ymmärrettävää, että Pariisin iskut järkytti länsimaalaisia enemmän ja ihmiset tunsi solidarisuutta heitä kohtaan eikä vaikka jotain nigerialaisia kohtaan, jotka on siellä kaukana jossain.
 • Siksi siitä kitiseminen, että miksei mainstream media uutisoi jostain Nigerian pommituksista tarpeeksi, on tekopyhää ja lapsellista.

Tässä ei sinällään ole mitään ihmeellistä, naaraat ovat hyysäreitä joka eläinlajissa.

Esimerkiksi luontokuvaajat tuli sopivasti paikalle kun leijonat oli saartanut hylätyn ketupojan ja urosleijona oli hyökkäämässä sen kimppuun niin naarasleijona tuli väliin ja pelasti ketunpojan joka myöhemmin juoksi vapauteen. Äidin hyysäysvaistot otti vallan ja ”maailma piti pelastaa.”

719 (1)

—————————————————————-

Emma Kari taas kommentoi asiaa näin:

Rauhan ja yhtenäisyyden viestit ovat pahinta myrkkyä terroristeille. Ne, jotka Pariisin hirvittävän tragedian jälkeen lietsovat vihaa turvapaikanhakijoita ja muslimeita kohtaan tekevät juuri sitä, mitä Isis toivoi iskullaan saavuttavansa.

Isisille pahinta myrkkyä ovat olleet kuvat ihmisistä, jotka Euroopassa toivottavat Isisin väkivaltaa pakenevat ihmiset tervetulleiksi turvaan.

Asia saattaa olla näin, mutta faktahan on se, että terrorismi tulee Euroopassa lisääntymään mitä enemmän otamme pakolaisia vastaan kyseisistä maista. ISIS:n ja muitten terroristijärjestöjen on helppo lähettää omia miehiä pakolaisten sekaan, ja aina pieni osa siviileistäkin tulee radikalisoitumaan jokatapauksessa. Euroopan etu luonnollisesti siten olisi sulkea rajat kokonaan ja tukea pakolaisia pakolaisleireillä naapurimaissa, missä he ovat täysin turvassa.  Pakolaisten ottaminen muutenkin vieraista kulttuuri-piireistä on hyvin vaarallista leikkiä, johon pitäisi suhtautua varovaisesti.

—————————————————————————————–

Asiasta toiseen, Dan Koivulaakso heti Pariisin iskujen jälkeen analysoi ”nerokkaasti” kuinka Suomen Vastarintaliikkeen jäsenet olisi ISIS:sen jäseniä jos he olisi syntynyt Islamilaiseen maahan.

Islamismi ja fasismi - taantumuksen airueet - Google Chrome 19.11.2015 175359

Tämä saattaa varmasti olla totta, mutta ironisesti myös Dan Koivulaakso itse mitä luultavammin olisi ISIS:sen jäsen jos olisi syntynyt kyseisille alueilla. Fanaatikot on fanaatikkoja ja on lähinnä sattumaa kenen riveihin he päätyvät. Saksassa esim. suurella osalla nykyisistä vasemmistoradikaaleista, on natsi.isoisä joka oli yhtä radikaali aikoinaan natsi aatteen puolesta.

teemulaunio

Ns. maahanmuuttokriitikot joita ”suvaitsevaiset” kovasti yrittää saada esiintymään ”Suomen versiona ISIS:stä” on aika huono argumentti koska maahanmuuttokriitikot on yleensä kuivan rationaalisia ihmisiä, jotka ei ole tunteitten vietävissä esim. Halla-Aho. He olisivat kuin kotonaan (ironisesti) kommunistisessa Kiinassa tai Neuvostoliitossa, missä he voisi teknokraattisena toimijana säätää lakeja ilman väliä siitä, mitä mieltä kansa on, eikä tunteilla olisi muutenkaan mitään merkitystä päätöksiä tehdessä.

Facebook - Google Chrome 20.11.2015 212941

Ainoa todella kestävä keino on puuttua terrorismin alkusyihin. Lähi-idän konflikteihin on etsittävä tarmolla ratkaisua kansainvälisesti. Sodan runtelemilla alueilla olosuhteiden on parannuttava. Yksi keino on johdonmukainen ja tuloksellinen kehitysyhteistyö ja humanitaarinen apu, jolla autetaan sodassa moukaroituja yhteiskuntia takaisin jaloilleen.Myös Suomi päätti lisätä apuaan Syyriaan neljällä miljoonalla eurolla, vaikka Suomen kehityspolitiikassa on muutoin viime aikoina tehty lähestulkoon järkyttäviä ja vastuuttomia päätöksiä.

Tiedämme myös, että uskonnolla ei ole tämän terrorin kanssa mitään tekemistä. Suurin osa Daeshin taistelijoista on työtä vailla olevia, köyhissä oloissa eläviä nuoria, joita on helppo houkutella tarjoamalla seikkailua, toimintaa, valtaa ja yhteenkuuluvuutta.  Monia yhdistää myös vahva länsivastaisuus, joka on perua Yhdysvaltojen pommituksista WTC-iskujen jälkeen.

Heidi Hautala ehdotti myös, että lisää kehitysapua terroristeille, niin sillä ISIS:sen suunnitelmat rauhoittuu. Vilhelm Junnilla kommentoi sitä jo sen verran hyvin, niin turhapa siihen lisätä mitään.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s