South Park: Poliittinen korrektius miesten keinona saada naisia?

  • South Park esittää uusimmassa jaksossa, että miesten poliittinen korrektius on synonyymi ”naisen pokaamiselle.” Eli miehet esittää poliittisesti korrektia vain saadakseen pillua.
  • South Park:n jaksossa liikuntarajoitteinen Jimmy saa kutsun ”poliittisesti korrektiuden veljeskunnan” järjestämään liikuntavammaisten kunniajuhlaan. Poliittisesti korrekti veljeskunta väittää olevansa puolustumassa vähemmistöjä ja he haluaa tuolla juhlalla tukea liikunrajotteisia. Veljeskunta on kuitenkin juhlassa enemmän kiinnostunut saamaan naisia ja esittämään naisille ”tiedostavaa” kuin juttelemaan itse liikuntarajotteisten kanssa. Tästä Jimmy tekee johtopäätökset, että poliittinen korrektius on miesten keppihevonen vain saadakseen naisilta pesää.

d7c756f65a6e7b3f6db9d646d979ab06south-park-s19e08c07-would-that-be-acceptable_16x9

  • Kun asiaa miettii niin ymmärtää, että asiassa on totuuden siemen.
  • Naisethan ovat luonnostaan poliittisesti korrekteja, he ovat ylitunteellisia eivätkä halua loukata minkään väestönryhmän tunteita turhaan. Miehet taas keskimäärin vähemmän välittää muitten tunteista.
  • Teollistumisen, individualismin ja kaupungistumisen myötä ei ole enää ns. järjestettyjä avioliittoja eikä nainen ole riippuvainen miehestä taloudellisesti, siten naisilla on seksuaalinen valta. Siksi miesten pitää mielistellä naisia ja esittää ”tiedostavaa” ja muitten ”tunteita huomioon” ottavaa, että he saisi pesää helpommin.
  • Suurten ikäluokkien vebleniläistä statuksen maksimointia oli materian hankkiminen. Myöhempien sukupolvien statuksen maksimointia on tekopyhyys ja suvakkius

 

Lähteet:

http://totalfratmove.com/watch-south-parks-newest-parody-of-fraternities-and-social-justice-warriors/

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s