Ruotsin sukupuolijakauma kohta kuin Kiinassa

Ruotsissa tapahtuu, todelliset naisten markkinat on alkamassa siellä nuorilla ikäpolvilla kun miehistä riittää tarjontaa.

Karoliinisen instituutin kansainvälisen terveyden professori Hans Rosling varoittaa Expressenin haastattelussa Ruotsin lähestyvän Kiinan sukupuolijakaumaa. Syynä ovat suuret pakolaisvirrat

Ruotsiin on tullut tammi- ja lokakuun välillä 23 349 alaikäistä turvapaikanhakijaa ilman huoltajaa. Heistä 21 200 oli poikia.

Rosling on kirjoittanut tilanteesta myös twitterissä. Hänen mukaansa 90 prosenttia Ruotsiin tulevista 13-17-vuotiaista pakolaisista on poikia.

”Vuonna 2015 he muuttivat teinien sukupuolisuhteen 105:stä 113 poikaan 100:aa tyttöä kohti”, Rosling sanoo.

Kiinassa luku on 120 poikaa 100:aa tyttöä kohti. Paljolti yhden lapsen politiikan ja poikien suosimisen seurauksena syntynyt sukupuolten epätasapaino on johtanut maassa merkittäviin negatiivisiin lieveilmiöihin kuten esimerkiksi väkivallan ja muun rikollisuuden lisääntymiseen.

Rosling varoittaa sukupuolijakauman vääristymisellä olevan seurauksensa ruotsalaisessa yhteiskunnassa. Tulevaisuudessa miesten voi olla vaikeampi löytää kumppania. Epätasapainoinen sukupuolijakauma näkyy hänen mukaansa myös koulutuksessa ja työelämässä.Vakava varoitus pakolaistulvasta Ruotsin väestön sukupuolijakauma kohta sama kuin Kiinassa - Ulkomaat - Verkkouutiset - Google Chrome 28.11.2015 142536http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/rosling_varoittaa_ruotsin_vaesto_kiinaaaaaa-43749

Ruotsissa ns. kantaväestö alkaa kohta jo olla vähemmistönä jossain ikäluokissa.

Swedes could become a minority among 16 year-old boys as early as 2016

Doing some simple maths shows us that if nothing is done, Swedes will be a minority among the 16 year-old boys demographic in 2016.

Currently, 30% of this group are non-Swedish.

There is a daily intake of 309 “unaccompanied children” and 91% are boys. 32% (or 90) of those 281 boys a-day are 16 years old.

If it continues for a year, that’s 33,000 16 year-old illegal immigrants – 38% of this group, currently.

38% + 30% = 68%. So that’s 3 out of 5 16-year-old boys who could be non-Swedish by the end of 2016.

Sama trendihän tapahtuu myös Suomessa, Suomeenkin on tänä vuonna tullut 30 000 nuorta miestä omin avuin tuomaan kilpailua naisista. Ja, jo ennen näitten matujen tuloa, Suomessa monilla miehillä oli vaikeuksia löytää naista itselleen, kuten Lappeerannassa valiteltiin.

Yliopiston miesopiskelijoilla ongelma Tyttöystävää ei voi löytää mitenkään  Lappeenrannan Uutiset - Google Chrome 28.11.2015 142824.jpg

Saksassa esim. monien nuorten naisten asenteet on sellaisia, että ns. kantaväestön miehet ei niissä fantasioissa paljon juhli.

Mutta ei kai siinä, voidaan yhdessä laulaa Pohjois-Euroopassa kuinka meidän maa ja naiset kuuluu kaikille.

Pahoin pelkään, että nuoret miehet tulevat jatkossa syrjäytymään yhä herkemmin. Miksi panostaa työuraan jos naisen ja perheen saaminen kuitenkin on lähes mahdotonta. Kyllähän sitä sossutuillakin elää mukavasti kaljaa juoden ja videopelejä pelaten.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s