Ukrainalaisten sotatraumat

  • Vice-sivusto äskettäin julkaisi kiintoisan dokkarin ukranalaisten sotilaitten traumoista sodassa.
  • Ukrainan sota on varsin kiintoisaa seurattavaa, ja se saattaa kestää vielä monia vuosia koska maan on hyvin jakautunut, lisäksi nykyinen hallitus on erittäin epäsuosittu ihan kaikkien keskuudessa ja saatetaan syrjäyttää koska vaan.
  • Ukrainan nykyinen hallitus on hyvin heikko, jota vihaa suurin osa kansasta. Maan presidentti Poroshenko joutui äskettäin kohun keskelle kun selvisi, että hän oli vienyt omia bisneksiään Panamaan ja kiertänyt siten veroja. Ja maan nykyistä pääministeriä ei valittu edes vaaleilla, vaan maan presidentti Poroshenko suhmuroi hänet siihen asemaan.
  • Juutalaiset on hyvin pelannut korttinsa Ukrainassa ottaen huomioon, ottaen huomioon että koko maassa on ehkä 300 000 juutalaista (0,2% maan väestöstä). Maan pääministeri Volodymyr Groysman on juutalainen, presidentti Poroshenko on puoliksi juutalainen (isän puolelta). Ukrainan top 10 rikkaimman joukossa suurin osa on juutalaisia mm. Ihor Kolomoyskyi, Victor Pinchuk, Hennadiy Boholiubov, Oleksiy Martynov, Vadim Rabinovich. Juutalaiset omistaa pitkälti suurimman osan maan mediasta esim. Ihor Kolomoyskyi omistaa Ukraine Today lehti/tv-kanavan. Suurin osa näistä oligarkeista luonnollisesti myös rahoitti Maidan vallankumousta.
  • Suurin osa sotilaista ei erityisesti haluaisi lähtä tantereella, mutta hallitus pakottaa heidät sinne vankilan uhalla, monet nuoret miehet ovatkin jättäneet maan ja muuttaneet Venäjälle tai Puolaan pakoon värväystä.
  • Monet sotilaat ovat traumatisoituneet sodassa, mutta Ukrainan hallituksella ei ole varaa maksaa heille terapiaa, monet heistä päätyvät riippuvaisiksi huumeista ym. kun he palaavat kotiin rintamalta.

+ 18  Ukrainian Aidar battalion  convoy ambush ( Archive September 2014) - YouTube - Google Chrome 1.5.2016 145130.jpg

Shell-Shocked Ukraine's Trauma - YouTube - Google Chrome 1.5.2016 150519.jpg

Shell-Shocked Ukraine's Trauma - YouTube - Google Chrome 1.5.2016 143840Shell-Shocked Ukraine's Trauma - YouTube - Google Chrome 1.5.2016 144035Shell-Shocked Ukraine's Trauma - YouTube - Google Chrome 1.5.2016 144112Shell-Shocked Ukraine's Trauma - YouTube - Google Chrome 1.5.2016 144201Shell-Shocked Ukraine's Trauma - YouTube - Google Chrome 1.5.2016 144233Shell-Shocked Ukraine's Trauma - YouTube - Google Chrome 1.5.2016 144345


Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s