Venäjän patriootit vauhdissa toukokuussa

  • Venäjällä aina sattuu ja tapahtuu, mitä länsimaalaisten on vaikea kuvitella. Tässä toukokuun satoa.

Oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyi (FBC) sai kimppuunsa uutislähteiden mukaan 30 ja miehen oman Twitterin mukaan 40 kasakan ryhmän Anaban lentokentällä, Venäjällä. Kasakat suunnistivat pahoinpitelemään oppositiopoliitikkoa ja hänen ystäviään. Paikalla oli vain kaksi poliisia.

 

alekseya-navalnogo-izbili-22462.jpg

Tosin kasakoitten mukaan oppositiopolitiikon seurue aloitti tappelun lyömällä kyynärpäällä vanhaa kasakka-kenraalia Nikolai Nesterenkoa siviilivaatteissa. Jokatapauksessa kasakat oli siellä tappelua hakemassa ja häiriköimässä oppositiopoliittikkojen seuruetta. Kasakat eivät pitäneet siitä, että heidän mielestään ”maanpetturi” oppositiopoliitikot tuli heidän mailleen Krasnodar region -alueelle missä elää paljon kasakoita.

Kasakat noin muutenkin nousi Venäjällä otsikoihin äskettäin tuolla alueella, kun paikallinen kasakka kenraali ja yhteisöjohtaja Vladimir Gromov vaati, että julkisilla paikoilla tupakoivia naisille pitäisi antaa piiskaa, koska se on epäkunnioittavaa käytöstä.

ataman_gromov.jpg

Kasakat on tottunut piiskaamaan omilla alueillaan epäkunnioittavia tyttöjä, kuten Pussy Riot sai huomata talvi-olympialaisten aikaan.

540E1732-C534-4C73-A635-19672BB04DD9_mw1024_mh1024_s.jpg

Piiskaa kutsutaan nimellä nagaika ja on tyypillistä, että kasakat kantaa sitä mukanaan. Sillä kasakat rankaisee väärin käyttäytyviä, myös omiaan. Ukrainan sodassakin he usein rankaisevat huonosti käyttäytyviä sotilaita sillä.

2b53d5d96f5b8cf265dfc7c426b83b24.jpg

Tupakoitsevien naisten piiskaaminen ei kuitenkaan ollut tarkoitettu kasakka-naisille varoitukseksi, sillä kasakka-naiset käyttäytyy yleensä automaattisesti korrektisti, vaan ulkopuolisille naisille jotka tulee liian lähellä kasakka-asumustoja tuomaan huonoja tapoja heille. Se oli varoitus heille.

don-shermicii-015.jpg

Kasakat saa tehdä omilla alueeillaan mitä lystää, koska he ovat Putinin kanssa hyvissä välessä. Kasakat pitkälti palvoo Putinia ja pitää häntä tsaarinaan.

2015-05-16T191938Z_398074839_GF10000097184_RTRMADP_3_RUSSIA-PUTIN-MONUMENT-1024x682.jpg


Mutta ei Venäjällä kasakat ole ainoita patriootteja. Pietarissa äärioikeisto-tyyppinen ryhmä äskettäin raidasi paikallisen huorien ilotalon ja lähetti naiset alasti kaduille ja nöyryytti heitä siellä.

Operaatiota johti uusnatsi ja entinen MMA-ottelija Vyacheslav Datsik. Hänellä on usein ollut lain kanssa ongelmia ja hänet on pidetetty monissa maissa. Yhdessä vaiheessa hän pakeni Venäjältä Norjaan missä hän vietti aikaa mm. Breivikin kanssa.885528_1200789.jpg

5935270_original.jpg

Norjalaiset kuitenkin pidätti miehen ennenpitkää ja karkoitti hänet Venäjälle takaisin missä hän istui vanhoista rötöksistään kunnes vapautui vuoden 2016 alussa.

16430.jpg

Poliisi kuitenkin seurailee hänen liikkeitään ja hän on joutunut poliisin kuulusteluihin uusista tempauksistaan.

Hänellä oli myös kohtalainen MMA-ura nuorempana. Hän oli tunnettu villistä tyylistään.

datsik_2.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s