Muhammed Alin mietteitä roduista

    • Muhammed Ali aikoinaan puhui roduista kuin natsi olisi, hän vastusti mm. rotujen sekoittumista.
    • Magneettimediassa oli kiintoisia suomennoksia Hitler-nuorten Glauben und Handeln–pamfletista. Tuo heidän ideologiansa on varsin siirappinen, anyway siellä oli ihan jotain mielenkiintoisia pätkiä ja vertauksia. Etenkin tuo lainaus: ”Mitä tapahtuu, kun yksilö kuolee? Se on kuin tuuli tiputtaisi lehtiä puusta. Uusia kasvaa ikuisesti, joka kevät. Kansat ovat suurin ja jaloin Luojan luomus maan päällä.” Oli erittäin hyvä noin traditionaalisessa mielessä, vaikkei mikään natsi olisikaan. Tulee mieleen vähän koiran omistaminen, sikäli kun suurin osa saman rodun yksilöistä muistuttaa toisiaan varsin paljon ja kun oma vanha koira kuolee ja ottaa uuden tilalle niin se muistuttaa juurikin tuota puu-vertausta. Elämän kaunista kiertokulkua.
    • Nykyään tuollaisia puheita tietenkin paheksutaan, mutta samaan aikaan Muhammed Alia ylistetään, vaikka hän sanoi tismalleen samoja asioita – täysin samoin sanoin. Elämme hyvin kaksinaismoralistista aikakautta missä tekopyhyys on suurin hyve.Muhammed Alin:n lainauksia vuosien varrelta.

ali.jpg.size.custom.crop.1086x724

“Integration is wrong. The white people don’t want integration. I don’t believe in forcing it….”
1964 interview with the Louisville Courier-Journal

“The white man want me hugging on a white women, or endorsing some whiskey, or some skin bleach, lightening the skin when I’m promoting black as best.”
1966 interview with Sports Illustrated

“My enemies are white people, not Viet Congs or Chinese or Japanese.”
1967 interview regarding the draft

“All Jews and gentiles are devils….Blacks are no devils….Everything black people doing wrong comes from (the white people—drinking, smoking, prostitution, homosexuality, stealing, gambling—it all comes from (the white people).”
1969 interview with David Frost

“Every intelligent person wants his child to look like him. I’m sad because I [don’t] want to blot out my race and lose my beautiful identity? Chinese love Chinese—they love their little slanted-eyed, pretty brown-skinned babies. Pakistanis love their culture. Jewish people love their culture. Lotta Catholics don’t wanna marry nothing but Catholics, they want their religion to stay the same. Who wanna spot up yourself and kill your race? You a hater of your people if you don’t want to stay who you are.”
1971 BBC interview with the portentously named Michael Parkinson

“A black man should be killed if he’s messing with a white woman. And white men have always done that….And not just white men—black men, too. We will kill you, and the brothers who don’t kill you will get their behinds whipped and probably get killed themselves if they let it happen and don’t do nothin’ about it.”
1975 interview with Playboy

“You know the entire power structure is Zionist. They control America; they control the world.”
1980 interview with India Today

“Thank God my granddaddy got on that boat.”
—response after training in Zaire and being asked “Champ, what did you think of Africa?”

Natsien opetuksia

Veri

Sinä kuljetat veressäsi isiesi ja esi-isiesi pyhää perintöä. Sinä et tunne heitä, jotka ovat kadonneet jo kauan sitten menneisyyden pimeyteen. He kaikki kuitenkin elävät sinussa. He kulkevat mukanasi veressäsi maan päällä, josta he katosivat taisteltuaan ja puurrettuaan. Sinun veresi on tämän takia pyhää. Vanhempasi eivät antaneet sinulle vain kehoasi vaan myös sinun luontosi. Jos kiellät veresi, kiellät itsesi. Kukaan ei voi muuttaa sitä. Hyviä perinteitä on vaalittava ja huonot tukahdutettava.

Jokainen on saanut veressään myös tahdon ja urheuden. Sinulla ei ole ainoastaan oikeus vaan myös velvollisuus jatkaa vertasi perustamalla perheen, koska sinä olet jäsen sukupolvien sarjassa, joka ulottuu menneisyydestä ikuisuuteen. Sinun täytyy tehdä osasi, jotta sukupolven sarja ei katkea. Mutta jos sinun veressäsi on ominaisuuksia, jotka tekevät lapsesi onnettomiksi ja ovat yhteisölle taakaksi, sinulla on sankarillinen velvollisuus olla sukusi viimeinen. Veri on elämän kantaja. Sinä kannat siinä luomisen salaisuutta. Veresi on pyhä, siinä elää Luojan tahto.

bruno-family_custom-a55cab9a966ab474a05156b5ee79c50bf1efb48b-s900-c85.jpg

Rotu

Rotu tarkoittaa, että pystyy ajattelemaan tietyllä tavalla. Hän, jolla on urheutta, uskollisuutta ja kunniaa, saksalaisen merkit, hänessä on rotu, jonka täytyy hallita Saksaa. Se on hänen tehtävänsä, vaikka hänellä ei olisi ”pohjoisen” rodun fyysisiä ominaisuuksia (vaaleita hiuksia, sinisiä silmiä ja niin edelleen. Toim. huom.). Hengen ja ruumiin jalous on tavoite, jota kohti pyrimme. Me inhoamme kuitenkin niitä, joilla on jalo keho mutta halpamainen sielu.

Suuri määrä eurooppalaisia rotuja on yhdistynyt Saksaan. Yksi puu kasvoi näistä juurista. Jokainen rotu antoi sille parhaat ominaisuutensa. Jokainen näistä on myötävaikuttanut Saksan sieluun. Meillä saksalaisilla on taistelijan sielu, suuntaamme katseemme horisonttiin, tämä on pohjoisen rodun ”halu tehdä asia vain asian itsensä takia”. Toinen rodullinen sielu antoi meille meidän kodikkaat vanhat kaupungit ja niiden syvyyden. Kolmas rodullinen sielu antoi meille mestarillisen näkökulman musiikin ihmeelliseen maailmaan. Neljäs antoi meille kyvyn organisoitua ja hiljaisen tottelevaisuuden.

Me emme voi syyttää ihmistä vain siksi, että hän on sekoitus useita kansoja. Myös saksalainen sielu syntyi useiden kansojen yhdistymisestä. Ainutlaatuisen perimämme vuoksi onnistuimme kartuttamaan rikkautemme ja nousemaan muiden kansakuntien yläpuolelle.

Valtakunnan suuruus kasvoi sen sielusta. Pohjoisen rodun täytyy kuitenkin hallita ja muokata jokaisen saksalaisen sielua. Sen täytyy voittaa jokaisen yksilön rinnassa. Tänä päivänä meidän korkein ihanteemme ei ole taiteilija tai tavallinen kansalainen vaan sankari. Meidän suurin aarteemme on sielu, joka meille on annettu.

Hän, joka sekoittaa verensä ulkomaalaisen rodun kanssa, pilaa veren ja sielun, jotka hänelle on annettu ja joita hänen täytyisi jatkaa puhtaana lapsilleen. Hän tekee lapsistaan epäpuhtaita ja surkeita sekä tekee suurimman rikoksen, jonka hän kansallissosialistina voi tehdä. Hän, joka seuraa rodun lakeja, täyttää suuren käskyn. Ainoastaan samankaltaisten täytyy tulla yhteen.

hoov-12-01-31-ph05.jpg

Kansa

Kansa kasvaa luojan tahdosta. Voi sitä, joka haluaa tuhota kaikki kansat ja tehdä ihmisistä samanlaisia. Luoja ei luonnut eri lajeja, jotta ne voisivat yhdistyä yhdeksi lajiksi, vaan jotta kukin voi olla olemassa omana itsenään. Aivan niin kuin puu, kansa kasvaa samanlaisista juurista, mutta tullakseen yhtenäiseksi, vahvimmaksi kaikista.

Kansa ei tunne valtioiden rajoja. Se on sidottu yhteen verellä niin kuin äidin lapset ovat sidottu toisiinsa. Saksalainen kansa on sadan miljoonan yhteisö. Jokainen saksalainen kuuluu saksalaiseen yhteisöön, missä ikinä hän elääkään. Kansaa ei voi tuhota niin kauan kuin sen juuret saavat voimansa maasta. Kesät ja talvet tulevat ja menevät. Kuitenkin kansa aina kukoistaa uutena tuhoutumattomassa elämässä ja kehittää itseään voimalla, joka nousee juurista Luojan tahtoa kohti.

Mitä tapahtuu, kun yksilö kuolee? Se on kuin tuuli tiputtaisi lehtiä puusta. Uusia kasvaa ikuisesti, joka kevät. Kansat ovat suurin ja jaloin Luojan luomus maan päällä. Ei ole olemassa mitään instituutiota, ei puoluetta eikä kirkkoa, jolla olisi oikeus tehdä heistä samanlaisia tai varastaa pientäkään osaa heidän yksilöllisyydestä.

Blogi hieman ohi aiheen mutta samaan teemaan liittyen:

Pyhäinpäivästä on jo kuukausia. Mutta koska ajalla ei kuolleille ole merkitystä ja koska elävien soisi lukevan vuoden vaihteessa kolumneja muustakin kuin kinkun sulattelusta tai tipattomasta tammikuusta, katson oikeaksi luodata nyt mennyttä, nykyistä ja tulevaa jatkuvuuden näkökulmasta.

Itse olen viime vuosina alkanut kokea idean sukupolvien ketjusta hyvin konkreettisella tavalla.

Pohdintojeni syy voi olla seurausta vääjäämättä lähestyvän kuolemani tajuamisesta, tai sitten kyse on pelkästään kehityksestäni henkisen kilvoittelun vaativalla saralla.

Perheellämme on kesämökki Vaasan saaristossa. Sellainen pieni ja vaatimaton, nykyisillä mittapuilla suorastaan naurettava. Matkaa on vankilan rannasta puoli tuntia pohjoiseen.

Isoisäni rakennutti sen niin sanotusti sotien jälkeen. Paikalla alkaa siis olla historiaa useita vuosikymmeniä. Se on nykypäivänä paljon.

Tietenkään mökki ei ikänsä puolesta voi kilpailla jossain Kyrönjoen varrella vuosisatoja saman viljelijäsuvun hallussa olleen maatilan kanssa. Silti siitä on tullut minulle paikka, jossa omat kuolleeni, eläväni ja syntymättömäni ovat läsnä.

Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus kohtaavat samassa hetkessä. Veren ja maan kautta, tekisi mieleni suorastaan sanoa, ellei se kuulostaisi liian esoteeriselta ja poliittisesti todella arveluttavalta.

En ota kantaa siihen, ovatko mestoilla leijuvat esivanhempien sielut ja henget todellisia, vai onko kyse pikemminkin jonkinlaisesta elämän energiasta tai kenties muistijäljistä, jotka aktivoituvat aikojen saatossa tutuksi käyneessä ympäristössä, mutta tosiasia on, että tunnen vainajien läsnäolon kesämökillämme.

Sen verran uskallan silti sanoa, että kokemukseni synnyn kannalta olennaista taitavat olla paikassa vallitseva pysyvyys ja muuttumattomuus, jotka mahdollistavat niin näkyvien kuin näkymättömienkin kerrostumien syntymisen.

Imperatiiveina pysyvyys ja muuttumattomuus ovat kuitenkin elämänvastaisia käsitteitä, eikä niihin ainakaan urbaanissa ympäristössä enää helpolla törmää. Ei ole sattumaa, että kaupungistuminen ja teknologinen kehitys onkin useissa utopioissa nähty puhtaan alkutilan tahraavana rappion synonyyminä.

Alkutila on aina suhteellinen, ja jos nyt ihmisyydessä ylipäätään on mitään universaalia ideaa, on sen oltava kehittyminen ja uuden keksiminen.

Luolamiesdieetin kannattajat pitävät tosimuinaista ruokavaliotaan parhaana mahdollisena, ja tottahan se on, että luolamiestä ei vehnä turvottanut.

Mutta vasta maanviljelyn tuottamat ravintoaineet mahdollistivat ihmisaivojen monimutkaisemman ajattelun, johtaen siten niin kulttuurin ja taiteiden kuin taloudenkin syntyyn ja kehittymiseen.

Kohtuuden väitetään olevan hyve, mutta käytännössä se on useimmiten silti liian vähän. Vai osaako joku arvioida optimaalisen elintason, jonka vallitessa ihminen olisi suhteellisesti ottaen kaikkein onnellisin ja tervein?

Voisiko se olla about 1850-luvun elinolosuhteet plus sähkö plus antibiootit?

Vai olisiko se kenties jotain enemmän tai vähemmän?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s