Venäjä perustaa äärioikeistolle kansainvälisen kattojärjestön

Kansallis-konservatiivisen maailmanliiton on tarkoitus kasata saman katon alle äärinationalistisia puolueita ympäri maailmaa.
.
WNCM:n takana ovat tutkijan mukaan venäläisen Rodina-puolueen Pietarin-osasto ja Venäjän keisarillinen liike. Rodina-puolueen on perustanut Venäjän nykyinen varapääministeri Dimitri Rogozin. WNCM:n järjestävän komitean puheenjohtaja on tunnettu Rodina-aktiivi Juri Ljubomirski.Ekstremismitutkija Anton Šehovtsov kirjoittaa The Interpreter -lehdessä, että ”Venäjä näyttäisi ryhtyvän tosissaan rakentamaan äärioikeistolaisten puolueiden yhteenliittymää, jonka tarkoitus on horjuttaa lännen liberaalidemokraattista konsensusta”
—————->
WNCM:n manifestin mukaan maailmaa hallitsevat ”liberalismin, multikulturalismin ja suvaitsevaisuuden” ideologiat. Järjestön tavoitteena on ”konservatiivinen vallankumous” ja äärioikeistolaisten puolueiden nostaminen valtaan läntisissä maissa.WNCM on kutsunut toimintaansa mukaan 58 organisaatioita. Suomesta kutsuttujen listalla ovat Šehovtsovin mukaan perussuomalaiset, Suomen Sisu ja Kansallinen vastarintaliike.———————->
50e357ebe205a058cbcb87d8a4238efd2d4346e72f5f4a2af6b09469949a538c
.
Juttu täällä kokonaan:
 Täällä on lista puolueista ja organisaatioista jotka mielletään heidän liittolaisiksi.
.
Yhteistyö on tuottanut jo hedelmää. He pitivät äskettäin muun muuassa Pietarissa kansainvälisen ”konservatiivien/äärioikeiston” konferenssi missä luotiin alku yhteistyölle.
Useiden Euroopan kovan linjan äärioikeistopuolueiden väkeä on parhaillaan koolla Pietarissa konferenssissa, jonka tarkoituksena on tukea Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia ja tämän Ukraina-politiikkaa sekä vastustaa EU:n Venäjä-pakotteita. Pietarin konferenssin osallistujia on virallisesti luonnehdittu Venäjällä vain sanalla ”konservatiivinen”. Kokouksen järjestänyt Kreml-myönteinen venäläispuolue on kuitenkin avoimesti todennut, että tarkoitus on rakentaa yhteyttä samoin ajattelevien välillä.
.

Seddonin mukaan kokousväkeä yhdisti viha Washingtonia, Euroopan unionia ja seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Kokouksessa kuultiin rankkoja puheenvuoroja. Joidenkin vieraiden mielestä Venäjä on Euroopan ”kristillisten arvojen” säilymisen toivo.

”Konstantinopoli on ollutta ja mennyttä. Rooma ja roomalaiset ovat hävinneet samalla tavalla. On väistämätöntä, että läntiseen Eurooppaan syntyy jo useimpien läsnäolijoiden elinaikana joko islamistinen kalifaatti tai sitten täällä syttyy kamala sisällissota – tai ehkä molemmat”, brittiläinen äärioikeistopoliitikko ja British National Party -puolueen entinen puheenjohtaja Nick Griffin totesi.

Hänen mukaansa vain yksi asia voisi pelastaa kristityn maailman. Se olisi ”kolmannen Rooman, eli Moskovan” nousu.

DSC_0030

DSC_0029 - Copy (2)

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/moskova_pelastaa_aarioikesto_venajalla-33689http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1427003492148.html

http://kohudosentti.blogspot.fi/2015/03/totuus-pietarin-konservatiivifoorumista.html

Myös perussuomalaiset sai kutsun sinne, mutta he kieltäytyivät kutsusta.
Soini 1 soini 2
Sittemmin yhteistyö on tiivistynyt ja henkilöitä mm. Venäjän keisarillisesta liikkeestä on käynyt puhumassa mm. Ruotsin Vastarintaliikkeen tapahtumissa ja ilmeisesti myös rahoittaa koko toimintaa.
Pohjoismaisten vieraiden lisäksi tapahtumaan oli saapunut vieraita Venäjältä Russian Imperial Movementista. Liikkeen johtaja Stanislav Vorobjev toivotti Vastarintaliikkeelle menestystä vapaustaisteluun varoittaen, että länsimaisen sivilisaation perinteisiä arvoja vastaan käydään nyt täysmittaista sotaa.
Vorobjev halusi muun muassa muistuttaa yleisöä siitä, että sionistit tulevat soveltamaan Lähi-idässä käyttämäänsä taktiikkaa myös Eurooppaan sen kansoja hallitakseen ja ne lopulta tuhotakseen. Hän mainitsi tällaisesta taktiikasta Lähi-idän esimerkkinä Isisin.  Vorobjev puhui myös kansallismielisten kohtelusta Venäjällä; hän halusi painottaa Venäjän hallituksen kohtelevan kansallismielisiä yhtä sikamaisesti kuin Ruotsissa ja muualla Euroopassa nostaen syytteitä ja tehden kotietsintöjä hatarin perustein.2015-Nordendagarna-6-460x263Stanislav Vorobjev puhuu venäjäksi, puhetta tulkataan ruotsiksi.
Venäjän keisarillinen liike ei ole mikään tyypillinen äärioikeisto-ryhmä vaan kyseessä on fasistinen puolisotilaalinen organisaatio joka pystyy halutessaan toteuttamaan hyvinkin monimutkaisia (terroristi)-iskuja.
Liikkeen perusti Stanislav Vorobyov vuonna 2002 Pietarissa. Liikkeen päämääränä yleisen konservatismin ohella mm. Venäjän imperiumin palauttaminen vanhoille rajoilleen ja Venäjän monarkian palauttaminen. He ovat viime aikoina olleet hyvin aktiivisia mm. Ukrainan sodassa. Heidän omiensa sanojensa mukaan, vähintään 300 vapaaehtoista heidän riveistään sotii Ukrainassa.
*TO GO WITH AFP STORY BY MARINA KORENEVA* A picture taken on February 28, 2015 shows members of the Russian Imperial Movement, a nationalist group in Russia, volunteers of the self-declared Donetsk People's Republic Dmitry Gaydun nick-named

*TO GO WITH AFP STORY BY MARINA KORENEVA*
A picture taken on February 28, 2015 shows members of the Russian Imperial Movement, a nationalist group in Russia, volunteers of the self-declared Donetsk People’s Republic Dmitry Gaydun nick-named ”Donskoy” (R) and Sergei Zinchenko nick-named ”Shtrafbat” posing for a picture with weapon simulators at a training base in Saint-Petersburg. Lured by nationalist ideology or simply the ”romance” of war, men of all ages have signed up for military training in Saint-Petersburg, preparing to fight alongside pro-Russian separatist rebels in eastern Ukraine. AFP PHOTO / OLGA MALTSEVA (Photo credit should read OLGA MALTSEVA/AFP/Getty Images)

Partisan

He pitävät myös Venäjän nykyistä hallitusta ”vastustajinaan” sikäli kun se ei ole tarpeeksi radikaali. Jokatapauksessa lintuperspektiivistä katsottuna heidän organisaatio on kohtuu lojaali ja hyödyllinen Venäjän valtapitääville, eikä heillä ole ongelmia järjestää koulutusleirejä Venäjällä saati lähettää vapaaehtoisia joukkoja Venäjän eri konflikteihin. Heidän järjestönsä tekee myös yhteistyötä monien hallitusta lähellä olevien henkilöiden kanssa kuten Igor Strelkov:n. (kuvassa keskellä, Venäjän keisarillisen liikkeen johdon kanssa) ja oligarkki Konstantin Malofeev, jolla on miljardien omaisuus.

Strelkov-Zhuchkovsky

Se, että nämä tukee ja rahoittaa vastarintaliikkeitä Ruotsissa ja muuallakin, saattaa tietää huonoja uutisia niille jotka niitten toimintaa vastustaa.

images

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s